KAPITEN NEMA NIKAKVU DILEMU! Lazić: Spremni ćemo dočekati novu sezonu

Autor:

Sport

18.09.2023

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremni su turniri, utakmice, još uvek se uigravamo, još uvek nismo kompletni, rekao je Lazić

KAPITEN NEMA NIKAKVU DILEMU! Lazić: Spremni ćemo dočekati novu sezonu

Foto: Starsport

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet Branko Lazić

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet ostali su bez trofeja na turniru u Minhenu. Od crveno-belih u finalnom meču Magenta kupa bio je bolji Bajern sa 84:82.

Na putu ka finalu srpski šampin je savladao Albu, ali na kraju nije mogao do trofeja. 
Kapiten Branko Lazić sumirao je utiske nakon turnira i istakao da je će crveno-beli biti spremni za izazove u novoj sezoni. 

- Utakmicu smo otvorili onako kako smo hteli, pritiskom na njihove bekove i ostvarili smo lagane poene. U drugom poluvremenu pojačali su odbranu, mi mso u nekim situacijama brzopleto reagovali, što nas je možda na kraju koštalo pobede. Pripremni su turniri, utakmice, još uvek se uigravamo, još uvek nismo kompletni, tako da do početka sezone će sve doći na svoje dok prođe neko vreme - rekao je Lazić za Meridian sport, a zatim je istakao: 

- Oni su digli nivo odbrane. Mi smo pogađali, držali neku prednost, ne znam koliko je bilo na kraju treće četvrtine. U četvrtoj smo neke situacije mogli smirenije da rešimo, oni su pogodili šuteve na kraju i dobili utakmicu. 

Crvena zvezda Merididanbet nije učestvovala na Superkupu ABA lige koji se trenutno igra u Podgorici, ali zato izabranici Duška Ivanovića naredne nedelje putuju na Kipar, gde će odigrati još prijateljskih utakmica. Na turniru u Nikoziji učestvuju još Makabi, Olimpijakos i Žalgiris. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading