DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Ekipa Jezera je i protiv lidera na tabeli sačuvala domaći teren!

Autor:

Sport

18.09.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična igra na obe strane.

DERBI KOLA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Ekipa Jezera je i protiv lidera na tabeli sačuvala domaći teren!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

U okviru šestog kola Druge rasinske okružne lige ekipa Jezera 2017 (Zlatari) ugostila je sastav Mladosti 1977 iz Garevine, domaćin meča je u ovaj duel ušao sa devet osvojenih bodova, dok su gosti bili lideri na tabeli sa četiri više.

Na stadionu "Kraj jezera" viđena je jako prava takmičarska utakmica, dva odlična sastava, koji su od prvog minuta igrali jako tvrdo i borbeno, ali sa željom da dođu do celog plena.

Domaći su prvi stigli do vođstva, igrao se 16. minut kada je Marko Radović postigao evrogol sa nekih 20-tak metara, lopta je lob udarcem završila iza leđa golmana Savovića, 1:0 za Jezero.

Na isteku pola sata meča gosti stižu do izjednačenja, centaršut Ignjatovića iskoristio je na pravi način Nemanja Planiničić, koji glavom šalje loptu u mrežu, 1:1.

Do odlaska na odmor domaći su mogli da vrate prednost na svoju stranu, ali je Mladen Simić bio neprecizan iz jako izgledne pozicije za postizanje gola.

U drugom delu meča gotovo identična igra oba sastava, igralo se bez previše rizika, ali sa jasnom namerom da se postigne gol koji bi doneo prednost na jednu ili drugu stranu.

Najbolju priliku za promenu rezultata u drugom poluvremenu imali su gosti, ali je stativa bila saveznik domaćinu, te je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat glasio 1:1.

Jezero 2017 (Zlatari) - Mladost 1977 (Garevina) 1:1 (1:1)

Jezero: Radović, Punoševac, Marković, Račević, Stevanović, Bogićević (od 65' Radenković), Perić, Tomić, Simić (od 85' Todorović), Radović, Savić

Mladost: M. Savović, Obradović (od 79' Šaronjić), Zdravić, Todorović, Savić, L. Savović (od 39' Zdravić), Planiničić, Marković, Ignjatović, Kostadinović (od 56' Blagojević), Obradović 

U sledećem kolu Mladost dočekuje sastav OFK Orašja, dok ekipa Jezera ide na noge Starom Trsteniku.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading