ODLIČNA IGRA GAREVINE: Ristić trostruki asistent, Stefan Savović upisao het-trik golova!

Autor:

Sport

18.09.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu imali šanse protiv razigranog domaćina.

ODLIČNA IGRA GAREVINE: Ristić trostruki asistent, Stefan Savović upisao het-trik golova!

Foto: FK Garevina

U okviru šestog kola Druge rasinske okružne lige ekipa Garevine ugostila je sastav Ribnika iz Gornjeg Ribnika, domaćin je u dosadašnjem toku prventstva osvojio deset bodova, dok su gosti zabeležili sedam manje.

"Ukrao" je domaćin loptu rivalu od prvog minuta, kroz pas igru je u par navrata stigao do izgledne prilike za postizanje pogotka, i u desetom minutu je golman Radović po prvi put vadio loptu iz svoje mreže. Ristić je dodao loptu do Marka Adžića koji je smešta u mrežu, 1:0 za Garevinu.

Nastavili su domaći sa naletima i do odlaska na odmor su još tri puta slali fudbalera Ribnika da "vraća" loptu sa centra. Ristić je het-trik asistencija "overio" preko Stefana Savovića i Nikole Pajića, dok je drugim pogotkom Savović u 35. minutu postavio konačnih 4:0 za prva 45 minuta.

Republika

Foto: FK Garevina

Trostruki strelac na meču - Stefan Savović

U drugom delu meča tempo igre je znatno opao, domaći su odrađivali posao, dok su gosti čekali poslednji sudijski zvižduk. Još dva puta su fudbaleri Garevine uspeli da smesta loptu u mrežu, Savović je het-trik postigao u 55. minutu, dok je tri minuta kasnije Vojkan Petrović postavio konačnih 6:0.

Garevina - Ribnik (Gornji Ribnik) 6:0 (4:0)

Garevina: Živković, Vuletić, Milićević, Petković, Petrović, D. Savović, S. Savović (od 59' V. Savović), Adžić, Ristić, Drulović, Pajić

Ribnik: Radović, Mandžukić, Obradović, Milovanović, Batoćanin, Vukčević, Popović, Stojić 

U sledećem kolu u Gornji Ribnik gostuje Mladost iz Donjeg Katuna, dok sastav Garevine ide na noge Mladosti iz Toljevca.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading