RISKANTNA IGRA DOMAĆINA SE ISPLATILA: Sastav Orašja je stigao do preokreta golovima u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

18.09.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Toljevca ima za čime da žali.

RISKANTNA IGRA DOMAĆINA SE ISPLATILA: Sastav Orašja je stigao do preokreta golovima u drugom poluvremenu!

Foto: OFK Orašje 1960

U okviru šestog kola Druge rasinske okružne lige na stadionu "Dolina smrti" ekipa Orašja ugostila je sastav Mladosti iz Toljevca, oba tima su u ovaj meč ušla sa po tri osvojena boda.

Lokalni derbi opravdao je očekivanja svih prisutnih navijača, igrači oba tima su od samog starta krenuli ofanzivno, prilika je bilo od prvog minuta, ali su mreže mirovale.

Prvi deo prvog poluvremena je pripao gostima, dok je druga polovina protekla u boljoj i konkretnijoj igri domaćina. Nakon dva velika promašaja Veljkovića pred golom Mladosti, usledila je kazna na drugoj strani. 

U 38. minutu nakon kontranapada, povratna lopta iz šesnaesterca stigla je do Stefana Ćirića kome nije bilo teško da je smesti u mrežu za vođstvo tima iz Toljevca, 1:0. 

Republika

Foto: OFK Orašje 1960

Riskantna igra domaćina se isplatila

U drugom poluvremenu domaći kreću na sve ili ništa, posle opsedanja gola gostiju dolazi do kornera u 58. minutu nakon kojeg fudbaleri Orašja stižu do izjednačenja. Ubačenu loptu iz ugla izbacuju odbrambeni igrači gostiju, ali ona "leže" na nogu Marku Bajkiću koji sa ivice kaznenog prostora volej udarcem šalje istu u mrežu, 1:1. 

Imali su domaći momentum na svojoj strani, dok su gosti pokušavali iz kontranapada da stignu do nove prednosti. U 75. minutu nakon lepih poteza Kolarevića dolazi faula u kaznenom prostoru Mladosti, penal za domaćina. Igor Davidović bio je siguran relizator najstoržije kazne, 2:1 za Orašje. 

Delovao je gost smušeno nakon vođstva domaćina, ali je nakon samo pet minuta stigao do izjednačenja. Nesporazum u odbrani domaćih iskoristio je Marko Stanković, 2:2. 

Šokirali su se domaći izjednačenjem, ali su isto ubrzo uspeli da promene na njihovu prednost. Davidović u 82. minutu perfketno preciznim udarcem savladao je golmana Građanina za ispostaviće se konačnih 3:2 u korist Orašja.

Orašje 1980 - Mladost (Toljevac) 3:2 (0:1)

Orašje 1980: Nikolić, Stamenković, Bajkić, Nikolić, Vasić (od 62' Đokić), Kizić, Glišić, Kolarević, A. Nikolić, Davidović, Veljković (od 77' Rajić)

Mladost: Građanin, Veljković (od 65' Milutinović), Stanković, Milenković, Petković, Avramović, Milanović, Savić, Stamenković, Ćirić, Vićić

U sledećem kolu ekipa Orašja gostuje sastavu Mladosti 1977 iz Garevine, dok u Toljevac dolazi tim Garevine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading