PREOKRET U REŽIJI JOVANOVA: Da li je u Titelu viđen najbrži gol u istoriji fudbala?! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rano vođstvo Dinama nije poremetilo fudbalere Titela.

PREOKRET U REŽIJI JOVANOVA: Da li je u Titelu viđen najbrži gol u istoriji fudbala?! (VIDEO)

Foto: FK Titel

U okviru šestog kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostila je sastav Dinama iz Budisave, domaćin je do ovog susreta osvojio 13 bodova, dok su gosti i dalje na nuli.

Sam početak utakmice doneo je veliki šok za domaće navijače i igrače, štopera je bila na desetoj sekundi, kada je Darko Preradović sa centra uputio jak udarac ka golu Majora, koji je bio udaljen sa gol linije, lob udarac, 1:0 za Dinamo. 

"Smirili" su domaći glavu ubrzo, zaigrali su kako znaju i krenule su da se ređaju prilike pred golom rivala. Na oštar centaršut Bulića u kaznenom prostoru se najbolje snalazi Nemanja Jovanov za 1:1 u 27. minutu meča. 

Nastavili su sa napadima domaći i do odlaska na odmor su u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist, Stojanović je "nanizao" par protivničkih igrača, prošao je po levoj strani, dodao je loptu du JOvanova kome nije bilo teško da po drugi put na meču zatrese mrežu rivala, 2:1 za Titel u 41. minutu. 

 

 

Ušli su bolje u nastavak meča domaći, držali su loptu u svom posedu, stvarali su prilike pred golom Rakite i bilo je pitanje vremena kada će stići do novog pogotka. 

Na isteku 53. minuta centaršut Ferenca Cetenje iskoristio je Jovan Petrović koji glavom šalje loptu u mrežu za 3:1. 

Opao je tempo meča nakon trećeg pogotka domaćina, oba trenera su uvela igrače sa klupe, što je u nekoj meri i "opustilo" utakmicu. Imali su fudbaleri Titela prilike da dođu do ubedljivijeg trijumfa, ali nije bilo koncentracije u završnicama napada.

Titel - Dinamo (Budisava) 3:1 (2:1)

Titel: Major, Đaković, Bulić (od 69' Karataševski), Fodor, Radin (od 69' M. Cetenji), Stojanović, F. Cetenji (od 90' Čalić), S. Jovanov, N. Jovanov, Petrović, Popović (od 79' Jovanović)

Dinamo: Rakita, Černjak, Savić (od 57' Cvetković), Preradović, Subotin (od 46' Kitanović), Grujić, Zdravković (od 57' Čadeveski), Milešev (od 46' Miladinović), Bikicki, Pejaković, Popović (od 46' Panić)

 U sledećem kolu ekipu Titela očekuje derbi susret sa Sofeksom iz Futoga na gostovanju, dok sastav Dinama dočekuje lider na tabeli, Borac iz Novog Sada.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading