UOČI MEČA NA STADIONU PARTIZANA, OSTVARENA JE PRVA PRVENSTVENA POBEDA: Revija golova okončana trijumfom domaćina - kladioničarskih 7+ u Žabarima! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.09.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekali su ljubitelji fudbala u Žabarima i prvu prvenstvenu "trojku".

UOČI MEČA NA STADIONU PARTIZANA, OSTVARENA JE PRVA PRVENSTVENA POBEDA: Revija golova okončana trijumfom domaćina - kladioničarskih 7+ u Žabarima! (VIDEO)

Foto: FK Kalipolje

Fudbaleri Kalipolja iz Žabara na startu prvenstvene trke u okviru Šumadijske lige Sever zabeležili su po jdan remi i poraz. Na premijeri u sezoni 2023/24 remizirali su protiv Gorskog cara rezultatom 1:1, da bi prethodnog vikenda doživeli ubedljiv poraz u Aranđelovcu od ekipe B 2000, rezultatom 0:5.

Uoči meče 3. kola i gostovanja Tuleža iz istoimenog mesta, svi u Žabarima su misli usresredili ka trijumfu i prva tri prvenstvena boda u novojsezoni.

Željeno je i učinjeno, ali je domaćin do trijumfa stigao na težak način, ali je samim tim pobeda slađa, a domaći navijači su umeli da proslave prvu prvenstvenu trojku u  novoj sezoni.

Na osnovu viđenog na zelenom tepihu, slobodno se može reći da je domaćin naivno primao golove, ali je svaki put, nakon što se mreža domaćina tresla, ekipa Kalipolja uspevala rezultatski da se vrati u utakmicu.

Prelomni trenuci susreta dogodili su se u intervalu od 70. do 75. minuta igre. Gosti su dvadeset minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka stigli do prednosti 2:3, ali tada na scenu stupa "tandem Ž-Ž". Živić i Živanić u 72. i 75. minutu postižu pogotke za domaći sastav, preokreću rezultat i donose sportskom kolektivu iz Žabara prvi ovosezonski trijumf.

- Šumadijska liga Sever, 3. kolo:

SFU Kalipolje (Žabare) - Tulež (Tulež) 4:3

Po okončanju susreta trener domače ekipe je izjavio:

- Ovo je bio pravi prvenstveni meč i pored izuzetno teškog vremena. Najpravedniji ishod bi bio nerešeni rezultat, ali smo mi imali više sreće, nai strelci su bili spretniji u drugom poluvremenu i stigli smo do trijumfa. Ovoga puta u sastavu smo imali Bojna Živića koji u prvih 45 minuta gotovo da ništa nij uradio, a zatim je bljesnuo i postigao dva pogotka - istakao je trener domaćina, a zati mse osvrnuo i na narednog protivnika:

- Sledi nam gostovanje najtežem ovosezonskom protivniku. Ukoliko se skupimo biće to velika borba, ukoliko ne, idemo na izlet - surovo je iskren šef stručnog štaba domaćeg sastava.

 

 

U narednoj četvrtoj rundi Šumadijske lige Sever ekipa Kalipolja gostuje sportskom kolektivu iz Venčana, a meč će se odigrati u nedelju 24. septembra na stadionu FK Partizan u Darosavi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading