IZVANREDNA KOLEKTIVNA PARTIJA VIHORA: Trijumf nad prošlogodišnjim zonašem posle preokreta!

Autor:

Sport

17.09.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Kostić dvostruki strelac glavna figura meča.

IZVANREDNA KOLEKTIVNA PARTIJA VIHORA: Trijumf nad prošlogodišnjim zonašem posle preokreta!

Foto: FK Vihor Žbevac

Sastav Vihora

U okviru četvrtog kola Pčinjske okružne lige ekipa Vihora (Žbevac) ugostila je sastav Trnovca, domaćin susreta je u uvodna dva kola prvenstva osvojio čest bodova, dok su gosti na maksimalnom učinku od starta sezone.

Prošlogodišnji zonaš, sastav Trnovca je odlično ušao u meč i već na samom startu je stigao do vođstva. Kadruš Fetahi je na isteku prvog minuta poslao loptuiza leđa golmanu Stankoviću, 1:0 za goste.

Rani gol u većini mečeva otvori dodatno utakmicu, ali to nije bio slučaj na ovom susretu. Vodila se velika borba na sredini terena, sa par poluprilika na obe strane, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Republika

Foto: FK Vihor Žbevac

Čovek odluke na meču

U drugom poluvremenu domaći su izašli dosta hrabrije na teren, zaigrali su svi igrači Vihora na višem nivou, što je ubrzo rezultiralo izjednačenjem na meču. Igrao se 61. minut kada je Nikola Kostić savladao golmana Šabanija, 1:1. 

Zaigrali su dosta angažovanije i gosti od tog trenutka, bila je lopta u njihovom posedu, ali su se na kraju meča ipak radovali domaći. Igrao se 87. minut kada je Nikola Kostić odličnim lob udarcem sa nekih 40-tak metara savladao golmana rivala, 2:1 konačnih za Vihor.

Vihor (Žbevac) - Trnovac 2:1 (0:1)

Vihor: Stanković, Mančić, Stošić, Krstić, Đorđević, S. Stojanović (od 78' Arsić), Cvetković, Z. Stojanović, Kostić, Cvetanović, Trajković

Trnovac: Šabani, H. Bećiri (od 78' Ćazimi), Ramizi, Lj. Bećiri, Redžepi, Ebibi, Fetahi (od 50' Zećiri), Sulejmani, Fejzulahi, Memiši, Ibrahimi (od 46' Junuzi) 

U sledećem kolu Vihor gostuje ekipi BSK Bujanovca, dok sastav Trnovca dočekuje Radnički 2021 iz Vranja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading