MEČ KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI: Devet golova, tri izjednačenja i pogodak u 90. minutu za trijumf!

Autor:

Sport

16.09.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl.

MEČ KOJI ĆE SE PREPRIČAVATI: Devet golova, tri izjednačenja i pogodak u 90. minutu za trijumf!

Foto: Facebook.com/printscreen

U okviru šestog kola Srpske lige Vojvodina ekipa Bečeja 1918 ugostila je sastav Tise iz Adorjana, u dosadašnjem toku prvenstva domaćin je osvojio šest bodova, dok gosti imaju tri više.

Neverovatan meč viđen je u Bečeju, pun preokreta, golova i velike borbe i želje za osvajanjem sva tri boda.

Domaći su u 11. minutu preko Žarka Kobiljskog stigli do prednosti, ali su gosti deset minuta kasnije izjednačili rezultat preko Luke Kostića. Nova promena rezultata viđena je u 31. minutu kada je prednost na stranu Bečeja vratio Lazar Milovanović, ali se i gosti nisu predali tako lako.

Igrao se 38. minut kada je Jovan Mitrović pogodio za novo izjednačenje, 2:2. Konačan rezultat prvog poluvremena postavio je Milivoj Krmar u 40. minutu kada je po treći put na meču povela domaća ekipa, 3:2.

Republika

Foto: FK Bečej 1918

Stadion u Bečeju

Na samom startu nastavka domaći su uvećali svoju prednost, Kobiljski je dodao loptu do Dejana Živkova koji je šalje u mrežu rivala, 4:2. Opet se za novi gol gostiju čekalo jako malo, u 52. minutu Aleksandar Zolnajić smanjuje na 4:3.

Izgubili su snagu igrači oba tima kako je vreme odmicalo, usledio je nešto mirniji period, ali je pred kraj meča opet viđena "razmena golova". U 80. minutu Mitrović je svojim drugim pogotkom za Tisu izjednačio rezultat na 4:4.

Konačnih 5:4 u korist Bečeja postavio je Živkov nakon kontranapada, koji je završio golom u mreži Tise u 91. minutu.

Bečej 1918 - Tisa (Adorjan) 5:4 (3:2)

Bečej 1918: Milovanov, Nonin (od 78' Ćuk), Varga, Tutnjević, Živkov, Kobiljski, Nađpal, Milovanović, Vorgučin (od 60' Tomčić), Hardi (od 46' Tomić), Krmar (od 68' Milinković)

Tisa: Stajković, Pronek, Kostić, Viola (od 46' Lekaj), Slavuljica, Juhik, Tomišić, Šćepović (od 46' Provči (od 95' Ivandekić)), Tomić, Mitrović, Zolnajić

U sledećem kolu Tisa dočekuje Jedinstvo iz Stare Pazove, dok sastav Bečeja ide na noge OFK Bačkoj.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading