ODLIČAN MEČ U STAROJ PAZOVI: Marko Bulat u 90. minutu osigurao bod domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.09.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Samo" dva gola, dok je prilika bilo na pretek.

ODLIČAN MEČ U STAROJ PAZOVI: Marko Bulat u 90. minutu osigurao bod domaćinu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U okviru šestog kola Srpske lige Vojvodina ekipa Jedinstva iz Stare Pazove ugostila je sastav Kabela iz Novog Sada, domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio samo tri boda, dok su gosti na 10.

Oba tima su u meč ušla napadački, igralo se da učestalim napadima na obe strane i prvi gol je viđen na isteku 14. minuta. Nakon oduzete lopte u blizini centra igrališta, Batos je uputio pas u prostor na suprotnu stranu terena, tamo se odlično snalazi Vanja Apostolovski koji "uleće" u kazneni prostor rivala i gotovo iz peterca šalje loptu u mrežu domaćina, 1:0 za Kabel.

Situacija na terenu se nije promenila od vođstva gostiju, igralo se do odlaska na odmor na gol više, uglavnom su prilike bile iz prekida na obe strane, ali nove promene rezultata do kraja prvog poluvremena nije bilo.

U drugom poluvremenu viđena je gotovo identična slika, prekidi su bili glavno oružje za promenu rezultata na obe strane, ali se za istu čekalo sve do pred kraj samog meča.

Igrao se 90. minut kada su domaći dobili udarac iz ugla, isti je izveo Gavrilović, lopta je nakon "flipera" stigla do Bulata, čiji je prvi udarac odbranio mladi golman Bogunović, ali se ona odbija opet do igrača domaćina, nakon čega je šalje u mrežu za ispostaviće se konačnih 1:1.

Jedinstvo (Stara Pazova) - Kabel (Novi Sad) 1:1 (0:1)

Jedinstvo: Jevtić, Bulat, Malidžan (od 72' Uremović), Gavrilović, Bobar, Knežević, Matović, Trivunović (od 78' Bogićević), Igrač, Piplica (od 78' Mrđa), Nakijevski (od 46' Kojić)

Kabel: Bogunović, Trninić, Marjanović, Batos, Sokolović, Novaković (od 81' Vujošević), Serdar, Petrović, Apostolovski (od 60' Kudrić), Milisavljević (od 85' Glišović), Jelić

U sledećem kolu Kabel dočekuje Hajduk 1912, dok ekipa Jedinstva gostuje Tisi iz Adorjana.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading