OTPOR JE SLOMLJEN TEK U DRUGOM POLUVREMENU: Rano vođstvo Rekreativa nije bilo dovoljno za prve bodove u sezoni!

Autor:

Sport

16.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutinac je sa šest golova okrenuo rezultat u svoju korist.

OTPOR JE SLOMLJEN TEK U DRUGOM POLUVREMENU: Rano vođstvo Rekreativa nije bilo dovoljno za prve bodove u sezoni!

Foto: FK Milutinac Zemun

Četvrto kolo Međuopštinske lige Beograd (grupa A) otvorio je rani subotnji duel između sastava Milutinca, koji je bio domaćin, i ekipe Rekreativo 011. Domaćin meča je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio dva boda, dok su gosti i dalje na nuli.

Odličan meč viđen je na stadionu Milutinca u Zemunu gde su gosti prvi stigli do prednosti. Igrao se 10. minut kada je Uroš Šuljagić poslao loptu iza leđa golmanu Jočiću, 1:0 za Rekreativo.

Konsolidovali su domaći svoje redove nakon primljenog gola, tim Milutinca je ove godine spoj mladih "domaćih" igrača, uz nekoliko iskusnijih, "jurili" su fudbaleri remi, ali su do njega stigli pred kraj prvog poluvremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK MILUTINAC (@fk.milutinac)

 

Lazar Stojanović je u 42. minutu doneo izjednačenje svoj timu, 1:1.

I od starta nastavka viđena je ravnopravna borba dva tima koja su spremna da trče i da se nadigravaju. Ispostaviće se odlučujući period meča odigrao se između 73. i 75. minuta. Mateja Nedeljković je sa dva gola doneo potpuni preokret Milutincu, 3:1.

Krenuli su gosti na sve ili ništa do kraja meča, što su mladi domaći fudbaleri znali da iskoriste. Veliki prostor na polovini rivala rezultirao je sa još tri gola u mreži golmana Rekreativa. Redom su pogađali Đorović, Filipović i Azarić za konačnih 6:1.

Milutinac - Rekreativo 011 6:1 (1:1)

Milutinac: Jočić (od 46' Stanković), M. Nedeljković, Raičević, V. Nedeljković, Milićević (od 51' Đorović), Milošević (od 75' Azarić), Ulemek, Krželj, Stojanović, Davidović (od 37' Antić), Filipović

Rekreativo 011: Stojanović, Srećković (od 46' Sojeva), Đergović (od 52' Gaćeša), Đorđić (od 85' Mijailović), Todorovski, Jašari, Ašanin, Vukomanović, Krneta (od 61' Lađevac), Filipesko, Šuljagić

 U sledećem kolu ekipa Milutinca gostuje Sinđeliću 2012 (Ugrinovci), dok sastav Rekreativa dočekuje Šumadinac iz Bečmena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading