"U PET DO 12": Uprava Mladog Borca je uspela da dogovori saradnju pre isteka prelaznog roka!

Autor:

Sport

16.09.2023

00:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže mladi i jako talentovani čuvar mreže.

"U PET DO 12": Uprava Mladog Borca je uspela da dogovori saradnju pre isteka prelaznog roka!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

Ristović u dresu Radničkog

Stigao je do tri uzastopna plasmana u viši rang Mladi Borac, sezonu u zonskom rangu je završio na visokom sedmom mestu na tabeli prošle godine, što je upravu "nateralo" na još jači i bolji rad na svim poljima.

Od starta Zone Zapad tim iz Sedlara je zabeležio dva poraza uz po jedan trijumf i remi, i trenutno se nalazi na 11. pozicije sa četiri osvojena boda. Prelazni rok u Srbiji završen je sinoć, i klubovi su imali vremena do ponoći da predaju dokumentaciju za registraciju novih fudbalera.

Čelni ljudi Mladog Borca su u poslednjeg trenutku odlučili da igrački kadar ojačaju sa još jednim imenom, u pitanju je Ivan Ristović (24), koji dolazi da ojača konkurenciju na poziciji golmana.

Ristović dolazi iz redova Šumadije 1903, u karijeri je bio član i Sušice, kao i Radničkog 1923 iz Kragujevca. Reč je o kvalitetnom golmanu kojem će naravno biti potreban određen period prilagođavanja na novi klub, saigrače i sredinu, ali se nakon nekog vremena od njega očekuje da će pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve za ovu takmičarsku godinu.

Sastav Mladog Borca danas očekuje meč petog kola prvenstva u kojem će snage pred svojim navijačima odmeriti sa ekipom Kušiljeva, utakmica počinje od 16 časova.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading