TRANSFER BOMBA ZA POTVRDU ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Aktuelni lider je u svoje redove doveo "klinca" Crvene zvezde!

Autor:

Sport

15.09.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao uprave!

TRANSFER BOMBA ZA POTVRDU ŠAMPIONSKIH AMBICIJA: Aktuelni lider je u svoje redove doveo "klinca" Crvene zvezde!

Foto: KFK Ravna Gora Barajevo

Fuzija Ravne Gore i Barajeva ispostavila se kao dobitna kombinacija, barem što se tiče rezultata od starta nove sezone.

Sastav KFK Ravne Gore (Barajevo) se trenutno sa učinkom od četiri trijumfa i jednog remija nalazi na prvoj poziciji na tabeli Beogradske zone, sa jednim bodom prednosti u odnosu na prve pratioce. Čelni ljudi kluba svakodnevno rade kako bi se visoki ciljevi za ovu sezonu ispunili, a da su isti zaista visoki potvrđuje i poslednji dolazni transfer u njihove redove.

Uprava kluba je poslednjeg dana prelaznog roka u svoje redove dovela Nikolu Jovanovića, reč je o dvadeset šestogodišnjem veznom fudbaleru koji dolazi iz redova BASK TEK-a. Jovanović je prošao kompletnu školu Crvene zvezde, a u karijeri je nastupao i za Bežaniju, Sinđelić, BSK Borču, Zvezdaru, dok je bio i u Crnoj Gori gde je nosio dres Zete.

 

 

Proteklih godinu dana Jovanović je proveo u redovima srpskoligaša, BASK TEK-a gde je bio redovan član postave, sa kojom je na kraju sezone uspeo da stigne do plasmana na osmo mestu na tabeli.

Dolazak igrača koji ima veliko iskustvo igranja u višem rangu potvrđuje visinu klupskih ambicija za aktuelnu sezonu, plasman u Srpsku ligu je cilj kojem će svi iz kluba težiti, a na tom putu od danas će biti i Jovanović.

Sastav KFK Ravne Gore predstojećeg vikenda očekuje gostovanje Napretku iz Medoševca, u okvori šestog kola prvenstva.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Синђелић

16.09.2023 13:46

Ма да озбиљни су за Српску Лигу