SARADNJA JE DOGOVORENA: Bivši trener Crvene zvezde će pokušati da vrati klub na pobednički kolosek!

Autor:

Sport

15.09.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na novom zadatku.

SARADNJA JE DOGOVORENA: Bivši trener Crvene zvezde će pokušati da vrati klub na pobednički kolosek!

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Slabi rezultati od starta sezone doveli do su određenih promena, što je primoralo upravu da krene u potragu za novim šefom stručnog štaba.

U uvodna tri kola nove sezone sastav Omladinca zabeležio je tri vezana trijumfa, što je dovelo do toga da sada već bivši trener tima, Igor Ležaić podnese neopozivu ostavku na svoju poziciju. U četvrtom kolu ekipa je nastavila seriju poraza, ali proteklog vikenda došlo do osvajanja prvih bodova u novoj sezoni.

Ekipa Omladinca je proteklog vikenda i dalje bila bez trenera, ali su igrači uspeli da slave minimlani trijumf na gostovanju Tisi iz Adorjana. Uprava kluba je protekle nedelje obelodanila i ime novog šefa stručnog štaba.

Klupu tima iz Novih Banovaca preuzeo je Dušan Kljajić, reč je o bivšem fudbaleru Galenike (Zemun), Maribora, OFK Kikinde, OFK Beograda, Rudara, Rijeke, Radničkog iz Beograda, Samsunspora (Turska), Obilića, Beograda, Radničkog iz Kragujevca i Smedereva gde je i završio igračku karijeru.

Republika

Foto: FK Omladinac Novi Banovci

Novi šef struke Omladinca

Kljajić se trenerskim poslom bavi od 2009. godine i do posla u Omladincu je bio šef stručnog štaba Bežanije, Novog Pazara, Sopota, Crvene Zvezde, Donjeg Srema, Sinđelića iz Beograda, Budućnosti iz Dobanovaca i Radničkog iz Sremske Mitrovice.

Novi trener Omladinca je tokom radne nedelje imao prilike da se upozna sa igračima i uslovima u klubu, a već za vikend ga očekuje i trenerski debi kada će njegov tim dočekati bivšeg superligaša, sastav OFK Bačke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading