SVE JE SPREMNO ZA TAKMIČARSKE MEČEVE: Kolektiv Rečice za predstojeće prvenstvo ima najviše moguće ambicije!

Autor:

Sport

16.09.2023

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cilja se odmah plasman u viši rang.

SVE JE SPREMNO ZA TAKMIČARSKE MEČEVE: Kolektiv Rečice za predstojeće prvenstvo ima najviše moguće ambicije!

Foto: FK Rečica

Nakon 17 godina fudbalski klub Rečica će u predstojećoj sezoni opet krenuti sa takmičenjem u okviru Topličke okružne lige.

Tokom leta 2022. godine oko kluba okupilo se dosta mladih i ambicioznih ljudi, koji su bili spremni da "utroše" vreme kako bi se opet krenulo sa takmičenjem, i kako bi se sve postavilo na zdrave osnove. Tokom prethodnih godinu dana sastav Rečice je igrao prijateljske utakmice, kako bi se što bolje pripremio za iskušenja koja ga očekuju kada započne takmičarska godina.

Tokom letnjeg perioda ekipa je odigrala četiri prijateljske utakmice i tom prilikom je zabeležila učinak od dva poraza, uz po jedan trijumf i remi. Prvobitni sastav Rečice bio je sačinjen od oko 20-tak igrača uzrasta od 16 do 25 godina, a isti je tokom letnje transfer pijace ojačan.

Republika

Foto: FK Rečica

Sve je spremno za povratnički debi

Devet novih fudbalera je stiglo u redove povratnika u takmičenje, Danilo Stanković, Sava Dunić, Marko Đorđević, Miša Momčilović (Samarinovac), Stefan Antić (Šarlinac), Đorđe Momčilović (Grudaš), Zvezda Jovanović, Aleksa Cekić i Predrag Marinković zadužili su opremu Rečice.

Ambicije jako mladog sportskog kolektiva Rečice su najviše, prvenstvo počinje predstojećeg vikenda, a plan je da se ekipa domogne prvog mesta i da se plasira u Zonu Jug. Ekipa u prvom kolu sezone gostuje sastavu Dobriča iz Pejkovca, utakmica se igra u nedelju, 17. septembra od 16 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading