IZ DORTMUNDA NA PROMOCIJU: "Atomska bomba" u Zvezdanu!

Autor:

Sport

16.09.2023

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obećanje je ispunjeno!

IZ DORTMUNDA NA PROMOCIJU: "Atomska bomba" u Zvezdanu!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Zatvoren je prelazni rok u Srbiji sinoć, i sada je red da vidimo ko je šta uspeo da "upeca" pred sam kraj transfer pijace za ovaj letnji period.

Najavio je pred par dana ekskluzivno za naš portal predsednik fudbalskog kluba Kosovo (Zvezdan), Milan Mirković, da ukoliko se sve kockice slože, ekipa će dobiti ogromno pojačanje za nastavak sezone.

U kasnim večernjim satima jučerašnjeg dana stigla je potvrda direktno iz kluba da je dres Kosova zadužio mladi i perspektivni fudbaler, Miloš Đurić (20). Reč je o fudbaleri koji je prošao školu fudbala Timoka iz Zaječara, nakon toga je nastupao za omladince u istom klubu, odakle je otišao u tim Kablova, koji se tada takmičio u Srpskoj ligi Istok.

Đurić je proteklih sedam meseci bio član RAdničkog iz Lubnice, sa kojim se takmičio u Zoni Istok. Pregovori između predsednika Mirkovića i najnovijeg pojačanja kluba su bili dugi i iscrpni, ali je na kraju na obostrano zadovoljstvo dogovorena saradnja za predstojeći period. 

U redovima tima iz Zvezdana vlada odlična atmosfera, ekipa je ovog vikenda slobodna, što je dalo priliku svim igračima i članovima uprave da se "odmore od fudbala", ali i pored igrači su se ipak okupili i ovog vikenda. Sinoć je u domu Mirkovića održano druženje, i tom prilikom je proslavljen dolazak Đurića, kao jednog od kapitalnih pojačanja za ovu sezonu. 

Sledećeg vikenda sastav Kosova igra meč šestog kola Zaječarske okružne lige u kojem pred svojim navijačima dočekuje ekipu Graničara iz Velikog Izvora.

BONUS VIDEO: 

  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading