BLICKRIG VELIČKOVIĆA VREDAN TRI BODA: Crveno-beli nisu uspeli da se vrate u meč u drugom poluvremenu!

Autor:

Sport

16.09.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako zanimljiv duel.

BLICKRIG VELIČKOVIĆA VREDAN TRI BODA: Crveno-beli nisu uspeli da se vrate u meč u drugom poluvremenu!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru šestog kola Srpske lige Beograd ekipa Prve Iskre (Barič) ugostila je sastav Sinđelića iz Beograda, domaćin susreta je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio četiri boda, dok gosti imaju jedan više.

Odličan meč imali su prilike da isprate oko 100-tinak navijača na terenu u Bariču, gde su domaći bili spretniji u uvodnih 20 minuta i u tom periodu su stekli dva gola prednosti.

Aleksa Veličković je u 16. minutu doveo svoj tim u vođstvo od 1:0, samo dva minuta kasnije isti igrač je po drugi put na meču savladao golmana gostiju Markovića za uvećanje prednosti, 2:0.

Bio je potreban kratak period gostima da se stabilizuju nakon dva brza gola, nakon čega su krenuli dosta ofanzivnije sa ciljem da do odlaska na odmor barem prepolove zaostatak, međutim u tome nisu uspeli.

Za vreme desetominutne pauze trener Sinđelića, Milan Ćulum izvršio je čak četiri izmene u svom sastavu što je unelo dosta svežine u igru od starta nastavka.

Imali su igru gosti tokom drugog poluvremena, stigli su do jednog gola zaostatka u 67. minutu kada je Nemanja Obradović savladao golmana Čukuranovića "sa kreča", ali do kraja meča promene rezultata nije bilo.

Prva Iskra (Barič) - Sinđelić (Beograd) 2:1 (2:0)

Prva Iskra: Čukuranović, Nikolić (od 55' Marković), Milivojević, Adamović, Ahmetović (od 69' Ristovski), Proković, Veličković, Mitrović, Savić (od 85' Dragić), Stajić (od 85' Garić), Aleksić

Sinđelić: Marković, Dragojlović, Radoičić (od 46' Vučeljić), Obradović, Mladenović, Savić, Kolarević, Mašić (od 46' Civrić), Andrić (od 46' Lazić), Ačanski (od 76' Šabović), Đorđević (od 46' Katić)

U sledećem kolu Sinđelić dočekuje Ušće sa Novog Beograda, dok sastav Prve Iskre gostuje Teleoptiku.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading