I BI DERBI: Mekiš i Radnički su održali svoju seriju bez poraza, ali remi sigurno nije ono što se očekivalo!

Autor:

Sport

16.09.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po gol na obe strane za 90 minuta.

I BI DERBI: Mekiš i Radnički su održali svoju seriju bez poraza, ali remi sigurno nije ono što se očekivalo!

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru šestog kola Nišavske okružne lige ekipa Mekiša ugostila je sastav Radničkog 1924 iz Kočana, oba tima su u dosadašnjem toku prvenstva na maksimalnim učinku.

Pred oko 100-tinak gledalaca odigran je meč dva tima koja su u "šestoj" brzini ušla u novu sezonu. Od prvog minuta se igralo jako tvrdo, bez previše rizika uz po neku priliku pred golmanima.

U 23. minutu ekipa Mekiša je preko Vladice Đorđevića stigla do prednosti, i to je ujedno bio i rezultat prvog dela meča.

Drugi deo utakmice je bio sličan kao i prvi, nešto više loptu u posedu si imali domaći, stvorili su par prilika, ali iste nisu završene na pravi način.

Gosti su kako je vreme odmicalo igrali sa više rizika, i to im se na kraju i isplatilo pred sam kraj meča. Centaršut Cvetkovića iskoristio je na najbolji način Nemanja Đorđević, koji je glavom postigao gol za konačnih 1:1.

Mekiš - Radnički 1924 (Kočane)

Mekiš: Marjanović, Zdravković, Dodić, Krstić, Pavlović (od 65' Nedeljković), A. Đorđević (od 65' Grozdanović), Živković, Ilić, N. Đorđević, Stojanović (od 40' Milić), V. Đorđević

Radnički 1924: Stamenković, Čemerikić (od 80' Micić), Mi. Vučković, Vladimirov, Matić, Đorđević, Milošević, Gavazović (od 48' Tasić), Ma. Vučković (od 70' Ćerimović), Cvetković (od 90' Aritonović), Cakić

U sledećem kolu Radnički dočekuje Polet iz Vitoševca, dok ekipa Mekiša gostuje Borcu iz Azbresnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading