RAPSODIJA U NARANDŽASTOM: Sloga "osmicom" osigurala "san" na liderskoj poziciji!

Autor:

Sport

16.09.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna partija tima iz Jovanovca.

RAPSODIJA U NARANDŽASTOM: Sloga "osmicom" osigurala "san" na liderskoj poziciji!

Foto: FK Sloga 1980 Jovanovac

U okviru šestog kola Nišavske okružne lige ekipa Sloge 1980 iz Jovanovca ugostila je sastav Baličevca, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio 13 bodova, dok su gosti zabeležili deset manje.

Od prvog minuta domaći su vodili glavnu reč na terenu, već u prvoj trećini prvog dela meča igrači Sloge su imali prilike da stignu do ranog vođstva, ali lopta nije htela u gol.

Probili su domaći odbranu rivala u 26. minutu kada je Miloš Stanković pogodio za vođstvo, samo dva minuta kasnije Vladimir Jovanović je isto duplirao, 2:0. Do kraja prvog dela meča još jednom se zatresla mreža golmana Veljka Mikića, Mladen Denić je bio strelac.

I u nastavku meča domaći nisu "spustili gas", već su nastavili sa odličnom igrom, sa željom da dođu do ubedljivijeg trijumfa, što su na kraju i uspeli.

Mladen Denić je sa još dva gola "overio" het-trik, dok su za Slogu pogađali još i Aleksandar Stojanović, Miloš Tošić, dok je drugi put na meču mrežu rivala zatresao Stanković. 

Sloga 1980 (Jovanovac) - Baličevac 8:0 (3:0)

Sloga 1980: Dinčić, Denić, M. Jovanović, Bojković, Pešić, Mladenović (od 53' Gligorijević), Tošić, V. Jovanović, Stanković, Stojanović, Milovanović (od 50' Mićić)

Baličevac: V. Mikić, M. Mikić, U. Mikić, Jovanović, Pavlović, Milić, Alić, Stamenković, N. Ilić (od 50' Milenković), Pavlović, M. Mikić (od 55' Milanović)

Iz Sloge su povodom novog trijumfa nakon meča poručili:

- Danas je kvalitetnija i bolja ekipa dobila meč, momci su odradili sjajan posao i nastavili su niz dobrih rezultata. Uz dobar rezultat, raduje nas i dobra igra celog tima, svi daju svoj maksimum i bore se do kraja. 

U sledećem kolu Sloga gostuje ekipi Malošišta, dok Baličevac dočekuje Rad iz Merošine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading