JAKO SADRŽAJAN MEČ: Vođstvo gostiju od 3:0 nakon sat vremena igre, i na kraju trijumf domaćina!

Autor:

Sport

17.09.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

tri crvena kartona dobili su gosti za pola sata igre.

JAKO SADRŽAJAN MEČ: Vođstvo gostiju od 3:0 nakon sat vremena igre, i na kraju trijumf domaćina!

Foto: FK Parmenac

U okviru trećeg kola Gradske lige Čačak ekipa Parmenca ugostila je sastav Mršinca, domaćin susreta je od starta sezone na maksimalnom učinku, dok su gosti zabeležili četiri boda.

Gosti su od prvog minuta imali loptu u svoj posedu, gradili su akcije iz istog, dok su domaći čekali priliku iz kontranapada. Veliki pritisak igrača Mršinca doveo je do greške u kaznenom prostoru Parmenca, penal za goste.

Uspeo je golman Marko Petrović da odbrani udarac "sa kreča", ovo je njegov drugi uzastopni meč na kojem brani jedanaesterac. Ofanziva gostiju je nastavljena, i do kraja poluvremena su uspeli da stignu do prednosti. Nemanja Stjepanović je u 38. minutu pogotkom iz slobodnog udarca doneo prednost svom timu.

 

 

Furiozan start nastavka meča doneo je dva brza gola gostima, Miloš Glođević je pogodio u 56. minutu, dok je dva minuta kasnije svojim drugim golom na meču Stjepanović povisio na 3:0 za Mršince.

Sve je išlo u tom pravcu da gosti prekidaju niz trijumfalni niz prošlogodišnjeg člana višeg ranga, ali se onda njihov roster "skraćuje" za dva igrača. U 60. minutu po drugi žuti karton dobili su Dimitrijević i Mijatović u redovima gostiju, što je značilo da njihov tim ostaje sa devet fudbalera u polju. 

Krenuli su domaći na sve ili ništa u tom trenutku, i uspeli su u 66. minutu da postignu svoj prvi gol na meču, Gavrilović je bio strelac za 3:1. Pet minuta kasnije novi drugi žuti, odnosno crveni karton za goste, Mršinci ostaju sa osam igrača na terenu.

Brojčanu nadmoć koriste domaći na pravi način, Gavrilović u 81. minutu dovodi Parmenac na samo gol zaostatka, a samo sedam minuta kasnije Gavrilović donosi izjednačenje, 3:3.

U gotovo poslednjim trenucima meča, gosti dobijaju i četvrti dupli žuti, odnosno crveni karton, a domaći postižu pogodak za konačnih 4:3. Pajović je uputio odličan centaršut, loptu glavom u mrežu šalje Milojević za veliku radost domaćih navijača i igrača, 4:3.

Parmenac - Mršinci 4:3 (0:1)

Parmenac: Petrović, Milojević, Pajović, Ilić (od 56' Nedović), Poluga, Ostojvić, Pavićević (od 74' Gajić), Pavlović, Gavrilović, Resimić, Jaćimović (od 46' Ilić)

Mršinci: Savićević, Didanović, Bogićević, Jeremić, Grbović, Dimitrijević, Stjepanović (od 70' Nicović), Kurćubić (od 80' Popović), Rakićević, Glođević, Mijatović

U sledećem kolu Parmenac igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Remonta 1959 iz Čačka, dok sastav Mršinca dočekuje Vujan iz Prislonice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading