KADA SE JOVANOVIĆU "IGRA", RAD JE PREJAK: Sastav Taskovića je pružio odličan otpor, ali bodovi ostaju u Merošini! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćinu je pripalo prvo poluvreme, dok su gosti bili dosta bolji u drugom.

KADA SE JOVANOVIĆU "IGRA", RAD JE PREJAK: Sastav Taskovića je pružio odličan otpor, ali bodovi ostaju u Merošini! (VIDEO)

Foto: FK Rad Merošina

U okviru šestog kola Nišavske okružne lige ekipa Rada iz Merošine ugostila je sastav Taskovića, domaćin je do ovog susreta osvojio 12 bodova, dok su gosti trenutno na tri. 

Od prvog minuta domaći su krenuli sa napadima na gol rivala, nizale su se prilike i iz jedne u 21. minutu su igrači Rada stigli do prednosti. Solo prodor bonus igrača Ilij Ilića, šut sa nekih 16 metara završio je iza leđa golmana, 1:0. 

Samo šest minuta kasnije domaći dupliraju prednost preko svog golgetera Jovanovića, dubinsku loptu u prostor prihvatio je napadač Rada, "opalio" je po lopti sa ivice šesnaesterca, 2:0. 

Do odlaska na odmor gosti su pretili uglavnom udarcima sa distance, dok su domaći imali prilike iz poseda i igre, ali nisu uspevali da uvećaju svoju prednost.

Krenuli su gosti od starta drugog dela na sve ili ništa, i ubrzo su uspeli da stignu do samo jednog gola zaostatka. Odlična kombinacija fudbalera Taskovića na sredini terena, šut Ilije Petkovića završava u mreži domaćina, 2:1. 

Nastavili su gosti sa napadima, imali su pogođenu i jednu stativu ubrzo, ali je olakšanje domaćinu doneo ko drugi, nego Uroš Jovanović. Prodor po levoj strani, centaršut do Darka Mitića koji u petercu glavom šalje loptu u mrežu, 3:1 u 58. minutu.

Nisu se slomili gosti posle novog pogotka u njihovoj mreži, opet su krenuli u totalnu ofanzivnu i samo dva minuta kasnije pogotkom Nemanje Dodića opet dolaze na samo gol zaostatka, 3:2.

Da meč ne uđe u neizvesnu završnicu pobrinuli su se domaći u 70. minutu, Jovanović je pobegao odbrani rivala, nakon čega je oboren u kaznenom prostoru gostiju. Siguran relizator najstrožije kazne bio je Bojan Ibrić, 4:2.

 

 

Do kraja susreta gosti su pokušavali da se vrate na gol zaostatka, napadali su iz svih mogućih pozicija, ali nove promene na semaforu nije bilo.

Rad (Merošina) - Taskovići 4:2 (2:0)

Rad: Mitić, V. Dinić, Antić (od 54' Milosavljević), Todorović, D. Dinić, Mitić, Niketić (od 48' Stanimirović), Miladinović, Ilić (od 76' Stanisavljević), Jovanović, Ibrić

Taskovići: Cvetanović, Stojanović, Milošević, Ristić, Kocić, Dodić (od 83' Stamenković), Krstić, Ivanović, Zdravković, Petković (od 66' Mitić), Đorđević

U sledećem kolu ekipa Taskovići dočekuje Toplicu iz Šarlinca, dok sastava Rada ide na noge Baličevcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading