DOMAĆIN JE BIO DOMINANTAN 90 MINUTA: Sastav Sloge je lakše od očekivanog upisao novi trijumf!

Autor:

Sport

18.09.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igračima Bošnjana izgleda nije bio dan.

DOMAĆIN JE BIO DOMINANTAN 90 MINUTA: Sastav Sloge je lakše od očekivanog upisao novi trijumf!

Foto: FK sloga Lozna

U okviru šestog kola Prve rasinske okružne lige ekipa Sloge iz Lozne ugostila je sastav Bošnjana, domaćin je do ovog meča osvojio sedam bodova, dok gosti imaju pet manje.

Fudbaleri Sloge su od starta utakmice krenuli silovito i već u prvom minutu su imali izglednu priliku koju je propustio da realizuje Miloš Kovačević. Ređali su se napadi domaćina, izgledne prilike propuštaju Mladenović i Andrejić.

Branili su se gosti svim raspoloživim sredstvima sve do 35. minuta, akcija Sloge po desnoj strani lopta dolazi do Mladenovića koji šalje centaršut u peterac, nesporazum golmana gostiju i dva igrača odbrane vešto je iskoristio Andrejić da konačno načne mrežu gostiju, 1:0 za domaćina. Do poluvremena se rezultat nije menjao pa se na odmor otišlo vođstvom domaćina.

Republika

Foto: FK Sloga Lozna

Teren u Lozni

Drugo poluvreme kao i prvo prolazi u napadima domaćina koji stvaraju dosta šansi, ali da su bili malo spretniji u završnici mogli su do vrha napuniti mrežu Bošnjana.

Odličnu akciju je započeo Andrejić koji odigrava dupli pas sa Milojevićem, a ovaj pronalazi Miloša Kovačevića koji u 56. minutu pogađa za 2:0. Već tada se nazirao konačni pobednik susreta jer su gosti pali i psihološki, a delimično i fizički.

U 60. minutu centaršut sa desne strane je uputio vrlo dobri Krstić, Nenad Nedeljković je glavom loptu sproveo do Andrejića i za gostujućeg golmana nije bilo spasa. U tom momentu je ispostaviće se postignut I konačan rezultat ove utakmice. Do kraja se igralo uglavno pred golom gostujuće ekipe ređale su se šanse, ali nije bilo novih pogodaka.

Sloga (Lozna) - Bošnjane 3:0 (1:0)

Sloga: Savić, Krstić, S. Nedeljković, Milošević, Milovanović (od 67' Vasiljević), Andrejić (od 75' Stefanović), Milojević, N. Nedeljković (od 64' Milosavljević), Mladenović, Ma. Kovačević, Mi. Kovačević (od 64' Vasiljević)

Bošnjane: Davidović, Savić, Aleksić, Simić, Miletić, Krstić, Bajkić, Stojković, Petrović, Maksimović, Vidojević 

U sledećem kolu Sloga gostuje Parunovcu, dok ekipa Bošnjane dočekuje sastav Dedine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading