BOLJEVČANI "UZELI MERU" LIDERU: Seriju trijumfa Lokomotive prekinuo je sastav Posavac Tišme!

Autor:

Sport

18.09.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija fudbalera trenera Bulaje.

BOLJEVČANI "UZELI MERU" LIDERU: Seriju trijumfa Lokomotive prekinuo je sastav Posavac Tišme!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

U okviru četvrtog kola Prve beogradske lige (grupa A) ekipa Lokomotive iz Beograda ugostila je sastav Posavca Tišma (Boljevci), domaćin je u ovaj duel ušao sa maksimalnim učinkom od starta sezone, dok gosti bili na samo tri osvojena boda.

Oko 50-tak gledalaca imalo je priliku da vidi odličan meč u Železniku, u kojem su gosti nešto krenuli, što je rezultiralo prilikama pred golom domaćina.

Ređale su se prilike pred golmanom Lokomotive, Milenkovićem, ali se za prvo promenu rezultata čekalo do 33. minuta kada su gosti stigli do prednosti. Debitant u dresu Posavca, mladi Žižić je uputio odličan centaršut na koji se najbolje snalazi Kristijan Mandarić koji glavom šalje loptu u mrežu, 1:0 za goste.

Inicijativa gostiju je nastavljena i pred odlazak na odmor stigli su do dupliranja prednosti. Mandarić je ovoga puta bio u ulozi asistenta, dok je loptu u mrežu sproveo Slobodan Tadić, 2:0 za Posavac.

Od starta drugog poluvremena igrači Lokomotive su krenuli u totalnu ofanzivu, što je gostima ostavilo dosta prostora za kontre. U 64. minutu Žižić nakon asistencije stiže i do pogotka na debitantskom nastupu, grešku odbrane iskoristio je na pravi način i loptu je sproveo u mrežu, 3:0.

Pred sam kraj meča viđena su dva gola u razmaku od samog jednog minuta. Gosti preko rezerviste Bobana Stojanovića uvećavaju svoju prednost na 4:0, a samo par trenutaka kasnije Josif Negran, fudbaler Lokomotive pogađa za konačnih 4:1 u korist Posavca.

Lokomotiva - Posavac Tišma (Boljevci) 1:4 (0:2)

Lokomotiva: Milenković, Jovanović, L. Popović, A. Popović (od 46' Srnić), Ćirić, Galić, Kovrlija (od 72' Miloš), Mijailović, Nedeljković (od 55' Ferilnc), Todorović (od 46' Novković), Negran

Posavac Tišma: Ilievski, Spasić, Čapelja (od 76' Jokić), Mančić, Jevtić, Stanić (od 79' Radović), Žižić (od 65' Tatalović), KRsmanović, Tadić (od 76' Stojanović), Mandarić (od 76' Marković), Puljić

U sledećem kolu Posavac dočekuje sastav Poštar Zvezdare, dok Lokomotiva ide na noge Sremčici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading