ČIJA JE ŠTARK ARENA? Lazić uputio BRUTALAN odgovor Panteru! (FOTO)

Autor:

Sport

20.07.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiteni večitih podigli veliku prašinu na društvenim mrežama.

ČIJA JE ŠTARK ARENA? Lazić uputio BRUTALAN odgovor Panteru! (FOTO)

Foto: Starsport

Kevin Panter i Branko Lazić

Kapiten Crvene zvezde Meridianbet Branko Lazić odgovorio je Kevinu Panteru, kome je zasmetala činjenica da će deliti Štark arenu sa večitim rivalom.

Tom prilikom, Panter je pomenuo trendove, a bek crveno-belih je podsetio na posetu u našoj najvećoj dvorani iz 2014. godine, kada ju je ispunilo 24.232. delija.

Republika

Foto: Instagram.com/10sile10

Lazićev Instagram "stori"

Bila je to utakmica Evrokupa protiv ekipe Budiveljnika koju je klub sa Malog Kalemegdana rešio u svoju korist rezultatom 79:70.

Lazić će 13. sezonu zaredom braniti boje Zvezde Meridianbet, potvrđeno je na klupskoj Skupštini koja je održana u sredu, a tada je potvrđeno da će sledeće sezone na Malom Kalemegdanu ostati i iskusni centar Ognjen Kuzmić.

Nebojša Čović je otkrio da će srpski šampion sve evroligaške mečeve igrati u Štark areni, pa nema dileme da ljubitelje košarke u našoj zemlji čeka još jedna spektakularna takmičarska godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading