KAKO ĆE REAGOVATI GROBARI? Kevin Panter se ZAHVALIO najvećem rivalu!

Autor:

Sport

02.07.2023

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac otvoreno o crveno-belima.

KAKO ĆE REAGOVATI GROBARI? Kevin Panter se ZAHVALIO najvećem rivalu!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kevin Panter, kapiten Partizana, nedavno je produžio ugovor sa crno-belima, na opšte oduševljenje svih grobara.

U međuvremenu, Amerikanac je dao intervju za "BN Sports", u kom se dotakao brojnih zanimljivih stvari. 

Između ostalog, pričao je sjajni bek i o odnosu sa Crvenom zvezdom Meridianbet i o tome što mu je Dragan Šakota spasio karijeru, nakon debakla u dresu Olimpijakosa.

Foto: Starsport

Kevin Panter u dresu Partizana

- Znate, kada tako negde odete, želite da sledeća stanica u vašoj karijeri veruje u vas, pa će vam samopouzdanje ponovo porasti. Crvena zvezda Meridianbet mi je pružila priliku da se vratim. Naravno i trener Šakota. Poznavali smo se iz AEK-a, verovao mi je. Verujem da se sve dešava s nekim razlogom. Ja sam dobra, vredna osoba i nisam zaslužio da se tako brzo izgubim. Ostao sam u Evroligi, Šakota mi je dao istu ulogu koju sam imao u AEK-u. Stigao sam kao igrač sa klupe, znao sam koliko će me koristiti. Bio je to siguran izbor, spasio me, a ostalo je istorija - izjavio je Panter za "BN Sports".

Podsetimo, u intervjuu za isti portal, Panter je otkrio da Janis Papapetru naredne sezone neće nositi dres Partizana, već će se vratiti u Atinu i potpisati ugovor sa ekipom Panatinaikosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sale70

02.07.2023 18:54

Kako ćemo reagovati? Očekujemo da se Kampaco u najmanju ruku,na isti način zahvali Zvezdi i Nebojši,ljudski je,srce će nam biti puno...