PANTER POTVRDIO: Još jedan stranac NAPUŠTA Partizan!

Autor:

Sport

02.07.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je do kraja saradnje sa krilnim košarkašem.

PANTER POTVRDIO: Još jedan stranac NAPUŠTA Partizan!

Foto: Starsport

Panter, Naneli i Madar

Grčki košarkaš Janis Papapetru neće u narednoj sezoni nositi dres Partizana, potvrdio je Kevin Panter, kapiten crno-belih.

Amerikanac je nedavno potpisao novi ugovor, čime je obradovao sve navijače "parnog valjka", ali je sada otkrio i neke stvari koje se grobarima neće svideti.

- Matijas je moj brat, igrali smo zajedno dve godine. Rekao sam mu da ću biti jako srećan zbog njega, ma šta da odluči jer ga zaista volim kao brata. Imao je sjajnu godinu iza sebe, bio je jako uticajan na našu igru, dao nam veliku energiju na parketu. On je sjajan. Ide u dobar tim i nadam se da će uspeti - rekao je Panter za "BN Sports".

Foto: Partizan Mozzart Bet/Dragana Stjepanović

Kevin Panter i Janis Papapetru

Zatim se osvrnuo i na boravak grčkog asa u Beogradu.

- Volim i Papapetrua, zna on to dobro. Imali smo blizak odnos tokom sezone. Nažalost, on se vraća kući. Želeo sam da ostane, ali svako donosi svoje odluke. On je dobar lik i igrač. Pomogao je mnogo Partizanu i nedostajaće mi mnogo, osetiće se njegov izostanak. Ostaćemo u kontaktu, srećan sam zbog njega, oprostiću mu, a-ha-ha - istakao je Panter.

Podsetimo, Beograd je napustio i Dante Egzum, koji će se okušati u NBA ligi, u dresu Dalas Maveriksa, dok je Zek Ledej, prema najnovijim informacijama, blizu ostanka u Partizanu.

Sa druge strane, Papapetru se vraća u Panatinaikos, u kom je igrao i pre Partizana, a u karijeri je igrao i za Olimpijakos.

BONUSVIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading