GRCI PIŠU: Partizan u VELIKOM PROBLEMU dan posle finala! Panter dobio BEZOBRAZNU ponudu, hoće li pobediti NOVAC ili EMOCIJE?!

Autor:

Sport

23.06.2023

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li kapiten crno-belih ovo može da odbije?

GRCI PIŠU: Partizan u VELIKOM PROBLEMU dan posle finala! Panter dobio BEZOBRAZNU ponudu, hoće li pobediti NOVAC ili EMOCIJE?!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović i Kevin Panter

Košarkaši Partizana vratili su pehar namenjen šampionu AdmiralBet ABA lige u vitrine kluba.

Crno-beli su slavili posle pet mečeva finalne serije sa 3:2 protiv Crvene zvezde Meridianbet, a po završetku poslednje utakmice usledilo je veliko slavlje igrača, stručnog štaba i navijača.

Kapiten Kevin Panter bio je posebno emotivan i videlo se koliko mu ovaj trofej znači, a već dan posle osvojenog trofeja mogao bi da se nađe u velikoj nedoumici. Na njegovu adresu stigla je bezobrazna ponuda grčkog Panatinaikosa i videćemo da li će Panter odlučiti da posluša emocije i produži ugovor sa Partizanom ili će poći za ogromnim novcem i uputiti se u Atinu.

Prema izvorima grčkog portala "Totalbasket", Panatinaikos je za Kevina Pantera rešio da izdvoji ponudu od 4,7 miliona evra za dve sezone, te da će on o svemu dobro razmisliti.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

 

Nije želeo kapiten crno-belih da pregovara sa drugim klubovima pre nego što se završi finalna serija AdmiralBet ABA lige, te je svom agentu Harisu Papadopulosu rekao da se strpi dok ne prođe borba za titulu.

Bio je Panter MVP finala i nema sumnje da će mu sve ovo podići cenu na tržištu. Da li će Partizan svojom ponudom moći da parira konkurenciji, ostaje da se vidi.

Panter je ove sezone predvodio Partizan do Top 8 faze Evrolige, beležeći prosečno 16 poena, 2,5 asistencija i 2,1 skokova po utakmici, uz jednu ukradenu loptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading