ŠTA ĆE DELIJE REĆI? Kevin Panter PODIŽE TENZIJE - kapiten Partizana NAPAO Crvenu zvezdu Meridianbet!

Autor:

Sport

20.07.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac "zapalio" javnost svojim tvitom.

ŠTA ĆE DELIJE REĆI? Kevin Panter PODIŽE TENZIJE - kapiten Partizana NAPAO Crvenu zvezdu Meridianbet!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Nebojša Čović, prvi čovek Crvene zvezde Meridianbet, najavio je da će u narednoj sezoni beogradski velikan sve utakmice igrati u Štark areni, za razliku od prethodne sezone, kada su protivnike čekali u hali "Aleksandar Nikolić".

Zbog ovakvog razvoja situacije, oba beogradska rivala će svoje mečeve u Evroligi naredne sezone igrati u najvećoj hali na Balkanu. To se očigledno nekima nije svidelo.

Kevin Panter, kapiten Partizana, oštro je reagovao na činjenicu da će morati da "dele" halu sa najljućim rivalom.

- I dalje je to naše sr**e, ali razumem. Mi postavljamo trendove - napisao je najbolji igrač Partizana prošle sezone.

Vrlo brzo je dobio odgovor od navijača Crvene zvezde Meridianbet da je upravo u toj hali, u crveno-belom dresu, napravio prve evroligaške korake u Beogradu. Panter je nakon toga pokušao da smiri situaciju.

- Ljudi su tako osetljivi. Leto je, opustite se, okej je imati "treš tok" i uživati - dodao je Kevin.

Ipak, treba se setiti reči Željka Obradovića, trenera crno-belih, koji je istakao da njegov klub nije taj koji podiže tenzije. Međutim, uzevši u obzir reči njegovog kapitena, kao i objave kluba na društvenim mrežama, na kom su prikazali zakucavanje Dantea Egzuma preko Džoela Bolomboja, novog igrača Zvezde Meridianbet, vrlo je lako izvući zaključak.

Podsetimo, nova sezona u Evroligi počinje 5. oktobra. Crveno-beli će tada u Štark areni dočekati ASVEL, dok Partizan istog dana gostuje ekipi Makabija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ivan

21.07.2023 19:00

U jbt zbog jedne ili dve tekme Partizan se seli iz Arene sto nisu na vreme cim je izaso raspored takmicenja odmah rezervisali Arenu u tim danima kad je domacin pa i Zvezda kad je postavljala rekorde u Areni da se podsetimo protiv Budivilnika 24232 registrovane karte pa je igrala uPioniru neke utakmice,sramota je to sto coveku koji je pljuvao Srpski narod omogucavaju bolji uslovi nedo klubu iz Srbije to je sramota a Panter nek laje bolje je sto je on ostao nego Egzum ili Madar a Naneli pa njemu je istekao ugovor i fakticki je besplatan igrac nego ga niko nije hteo,Vildoza uzeo 5 milki od Panat a Panteru nudili i vise Barsa mu je davala blanko cek,pa znate gde to prolazi Miroticu daju za ugovor 1+1 po3,5milke po sezoni a Panter odbija 5,6,7 miliona to je klasicno budzenje cene od strane menadzera jer ruku na srce ipak postoji razlika izmedju Pantera i Mirotica,od Mirotica imas zagarantovanih 15,16. poena po mecu kad mu neide a Panter da 25 pa 5 utakmice 8.9 poena pa opet 25 a ko neveruje nek uzme liste iz kladionica i to iz citave sezone pa cete videti kolika je granica na Pantera asistencije 1,5 ili 2,5 poeni 12,5 skokovi 2,5 i to je to dok na Egzuma svaka statistika je veca!!!!!