EVROLIGA IZABRALA! Ovo su 10 najlepših POTEZA prethodne sezone! Tu su i MAGIJE ljubimaca delija i grobara! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.07.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednički koš finalnog meča tek na trećem mestu.

EVROLIGA IZABRALA! Ovo su 10 najlepših POTEZA prethodne sezone! Tu su i MAGIJE ljubimaca delija i grobara! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaški "večiti derbi"

Evroliga je danas na zvaničnom sajtu izabrala 10 najboljih poteza iz pethodne sezone, a među njima su i zakucavanja Dantea Egzuma i Filipa Petruševa, kao i trojka Kevina Pantera.

Zakucavanje novog igrača Dalas Maveriksa protiv Olimpijakosa je na osmom mestu, "kucanje" Petruševa protiv Albe je na šestom, a trojka kapitena crno-belih Pantera za pobedu protiv Reala u Madridu u prvom meču četvrtinala na četvrtoj poziciji.

Zanimljivo je da je koš Serhija Ljulja protiv Olimpijakosa za pobedu Reala u finalu fajnal-fora tek na trećem mestu, dok je za najbolji potez sezone izabrana trojka Kostasa Slukasa uz zvuk sirene u pobedi Olimpijakosa u plej-ofu protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Partizan je prošle sezone stigao do Top 8 faze, gde je preokretom posle vođstva od 2:0, izgubio od madridskog Reala, kasnijeg osvajača najelitnijeg klupskog takmičenja.

Bila je to 11. titula za Madriđane, po čemu su apsolutni rekorderi Evrolige. U finalu su posle velike drame savladali Pirejce.

Crvena zvezda Meridianbet nije uspela da se plasira u četvrtfinale, pošto je sezonu završila na desetom mestu sa po 17 pobeda i poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading