PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU, PA SVE PRIZNAO: Draganu koji je prebio ženu vozača tramvaja, određen PRITVOR!

Autor:

Hronika

14.07.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je juče pretukao svoju bivšu suprugu V.D. (43), vozačicu tramvaja.

PRETUKAO BIVŠU SUPRUGU, PA SVE PRIZNAO: Draganu koji je prebio ženu vozača tramvaja, određen PRITVOR!

Foto: Shutterstock

Uhapšena žena

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje nasilniku D. D. (43) zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

On je juče pretukao svoju bivšu suprugu V.D. (43), vozačicu tramvaja.

- S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog koji je tom prilikom priznao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je podnelo predlog sudu da se osumnjičenom izrekne mera zabrane prilazenja, sastajanja ili komuniciranja sa oštećenom. U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja - kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, njega je bivša supruga prijavila pre mesec dana i tada mu je izrečena zabrana prilaska i komunikacije.

- Nesrećna žena je kolima došla na posao i čim je izašla sa leđa joj je prišao bivši suprug. Prvo ju je udarao pesnicama u glavu dok se nije srušila. Kada je pala na zemlju počeo je da je šutira. Nesrećna žena je zapomagala i zvala pomoć. Nasilnik je, zatim, pobegao svojim automobilom. Ubrzo je uhapšen i njemu je određeno policijsko zadržavanje - rekao je izvor.

Podsetimo, napad se dogodio na parkingu na Novom Beogradu, a vozačica tramvaja je hitno prevezena u Vojnomedicinsku akademiju gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading