OVO JE BABA DEČAKA KOJI JE UBIO SVOG BRATA U MLADENOVCU: Uhapšena zbog sumnje da je posedovala neregistrovanu PUŠKU, sa kojom je njen unuk počinio UBISTVO!

Autor:

Hronika

07.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V. L. se sumnjiči da je u kući u kojoj živi, posedovala neregistrovanu i neadekvatno obezbeđenu lovačku pušku.

OVO JE BABA DEČAKA KOJI JE UBIO SVOG BRATA U MLADENOVCU: Uhapšena zbog sumnje da je posedovala neregistrovanu PUŠKU, sa kojom je njen unuk počinio UBISTVO!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Baka dečaka koji je ubio brata kod Mladenovca

V.L.(56), baba četrnaestogodišnjeg dečaka Aleksandra Lazića koji je hicem iz puške ubio dvanestogodišnjeg brata Nikolu, uhapšena je i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.
Ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Vesna se sumnjiči da je u kući u kojoj živi, posedovala neregistrovanu i neadekvatno obezbeđenu lovačku pušku, a u čiji posed je došao njen unuk iz koje je pucao u svog brata i usmrtio ga.

Podsetimo, Nikolu (12) ubio je juče stariji brat (14) ispalivši hice iz lovačke puške u njihovoj porodičnoj kući u mestu Međulužje kod Mladenovca. Dečak ubica Aleksandar L. je uhapšen istog dana i biće priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu s obzirom da je u februaru mesecu napunio 14 godina, a samim tim je i krivično odgovoran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading