UBILO BI ČOVEKA DA JE PALO NA NJEGA: Džip mi je UNIŠTEN - Beograđanin pozvao policiju kad je zatekao JEZIV prizor! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđuju se sve okolnosti slučaja.

UBILO BI ČOVEKA DA JE PALO NA NJEGA: Džip mi je UNIŠTEN - Beograđanin pozvao policiju kad je zatekao JEZIV prizor! (FOTO)

Foto: ST/Adelarda Popović

Posledice nevremena u Bačvanskoj

Kod Tempa na parkingu u Bačvanskoj ulici u toku oluje srušila se nadogradnja, odnosno krovna konstrukcija .Više automobila je oštećeno i policija je izašla na lice mesta.

Vlasnik jednog Audi džipa beogradske registracije kaže da mu je pričinjena velika šteta, a više stanara iz kraja takođe je pogođeno jer su im takođe oštećeni automobili.

Utvrđuju se sve okolnosti slučaja. Policija treba da zaključi odakle je srušena nadogradnja i da se onda vidi da li je propisno bila urađena.Shodno tome znace se da li je samo vremenska nepogoda uzrok velike štete na mom automobilu ili je i ljudska krivica po sredi - rekao je  vlasnik automobila za naš portal.

 - A zamislite da sam se i ja zatekao na tom mestu, ili ne daj Bože moja ćerka ili supruga i da je ovo palo na nekog . Pa, ubilo bi nas - zaključio je vlasnik džipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading