ZVEZDA MERIDIANBET POKLEKLA U ZAVRŠNICI: Bajern posle velikog preokreta osvojio Magenta kup!

Autor:

Sport

17.09.2023

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim sa Malog Kalemegdana upisao novi poraz u pripremnom periodu.

ZVEZDA MERIDIANBET POKLEKLA U ZAVRŠNICI: Bajern posle velikog preokreta osvojio Magenta kup!

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Bajern - Crvena zvezda Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nisu uspeli da osvoje Magenta kup u Minhenu, pošto su u velikom finalu ovog pripremnog turnira posle preokreta izgubili od Bajerna rezultatom 84:82 (17:25, 18:21, 20:14, 29:22).

Finalnu utakmicu je mnogo bolje otvorio tim sa Malog Kalemegdana, koji u uvodnoj četvrtini nije vodio samo u dva momenta kada je bilo nerešeno (0:0 i 2:2). Osim u tim trenucima, prednost je konstantno bila na strani srpskog kluba, a posle deset minuta igre rezultat je bio 25:17.

Ekipa Duška Ivanovića prednost nije ispuštala ni u drugoj četvrtini, a razlika se sve vreme kretala između pet i 11 poena. Na kraju, crveno-beli su na veliki odmor otišli sa devet poena viška, pošto su vodili 46:35.

Crveno-beli su dobro ušli u treću četvrtinu, u dva navrata su došli do maksimalnih +13, ali je onda usledila serija Bavaraca 9:2 kojom se nemački tim vratio u igru. Na kraju, uoči poslednjih deset minuta Zvezda je imala pet poena prednosti (60:55).

Zvezda Meridianbet je bolje otvorila i poslednju deonicu, pošto je vrlo brzo opet stigla do dvocifrene razlike. Ipak, Nemci se nisu predavali i serijom 14:4 su uspeli da priđu na samo poen zaostatka, a onda su u poslednjem minutu prvi put i poveli na meču (81:80). Posle toga je Bajern uspeo da privede meč kraju i upiše trijumf.

Podsetimo, crveno-beli su prethodno u polufinalu ubedljivo pobedili Albu, dok su Bavarci bili bolji od Virtusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading