DEMONSTRACIJA SILE: Zvezda Meridianbet razbila Albu!

Autor:

Sport

16.09.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf crveno-belih.

DEMONSTRACIJA SILE: Zvezda Meridianbet razbila Albu!

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Miloš Teodosić protiv Albe

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet plasirali su se u finale pripremnog turnira u Minhenu, pošto su u polufinalu ubedljivo pobedili ekipu Albe.

Crveno-beli su slavili rezultatom 74:56 (18:17, 22:19, 16:10, 18:10).

Nemački tim je bolje ušao u meč, vodio je skoro tokom kompletne prve četvrtine, ali je u njenoj završnici ekipa Duška Ivanovića prešla u vođstvo.

Tim sa Malog Kalemegdana je potom u drugoj deonici diktirao tempo meča i održavao je prednost, a razlika je išla i do osam poena u jednom trenutku (37:29). Ipak, do poluvremena su Nemci prepolovili zaostatak i posle 20 minuta igre je bilo 40:36 za crveno-bele.

U drugom poluvremenu je na parketu postojao samo srpski tim i jedino je bilo pitanje kojom će se razlikom završiti duel.

U dresu voljenog kluba debitovao je Miloš Teodosić, u svom stilu sa četiri poena i sedam asistencija. Luka Mitrović bio je najefikasniji sa 16 poena, Adam Hanga postigao je deset, a Nemanja Nedović i Rokas Gidratis po osam poena.

Zvezda Meridianbet će u nedelju igrati u finalu sa boljim iz duela Bajern - Virtus, dok će se poraženi sastati u borbi za treće mesto sa Albom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading