EUFORIJA NA KALIŠU: Kompletira se Duškova vojska, CRVENO-BELI JAČI ZA CENTRA!

Autor:

Sport

16.09.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda Meridianbet dočekala veliko pojačanje.

EUFORIJA NA KALIŠU: Kompletira se Duškova vojska, CRVENO-BELI JAČI ZA CENTRA!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović polako kompletira tim za novu sezonu. Dok crveno-beli borave u Minhenu na pripremnom turniru, u srpsku prestonicu konačno je stiglo dugo očekivano pojačanje iz Barselone - Majk Tobi.

Reprezentativac Slovenije dobio je nešto duži odmor zbog nastupa na Svetskom prvenstvu u Manili nedavno, ali je u petak prepodne najzad stigao u Beograd i predstavio se armiji navijača putem Instagram naloga kluba sa Malog Kalemegdana. Posle neophodnih pregleda i testiranja, naturalizovani Amerikanac priključiće se klupskim saigračima nakon njegovog povratka iz Nemačke.

 

 

Inače, Crvena zvezda Meridianbet danas od 17 časova igra protiv Albe na "Magenta kupu", dok se u drugom polufinalu sastaju domaći Bajern i Virtus iz Bolonje.

Osim Tobija, šef struke Duško Ivanović na prijateljskom turniru neće računati ni na srpskog reprezentativca Dejana Davidovca, koji je takođe dobio nekoliko dana odmora nakon Mundobasketa, odnosno na Stefana Lazarevića koji se oporavalja od povrede.

Podsetimo, prvak Srbije i osvajač Kupa Radivoja Koraća je dosad u prelaznom roku doveo upravo Dejana Davidovica i Majka Tobija, Marka Simonovića, Adama Hangu, Šabaza Nejpira, Džoela Bolomboja, Miloša Teodosića, Rokasa Gedraitisa, Jaga dos Santosa i Nemanju Bjelicu. Individualni kvalitet je tu, ostaje samo da se vidi kako će se to posložiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading