NOVI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET RASPAMETIO NAVIJAČE! Ovim REČIMA je već KUPIO delije!

Autor:

Sport

04.09.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova reprezentacija će igrati u četvrtfinalu Mundobasketa.

NOVI IGRAČ ZVEZDE MERIDIANBET RASPAMETIO NAVIJAČE! Ovim REČIMA je već KUPIO delije!

Foto: FIBA, Tanjug/AP

Novi košarkaši Zvezde Meridianbet

Dogurala je selekcija Slovenije među osam najboljih na Svetskom prvenstvu, koje zajednički organizuju Filipini, Japan i Indonezija.

Ekipa čija je glavna zvezda NBA as Luka Dončić igraće za plasman u polufinale protiv drugog favorita turnira Kanade

Novi član Crvene zvezde Meridianbet i aktuelnog prvaka Evrope, Majk Tobi, govorio je za srpske medije o svom prelasku na Mali Kalemegdan.

Bivši igrač Barselone izjavio je da jedva čeka start sezone u novom klubu, a sudeći po njegovim partijama, srpski šampion je napravio sjajan potez kada ga je angažovao.

Foto: Tanjug/AP

Majk Tobi (10) u dresu Slovenije

- Uzbuđen sam što dolazim u Beograd, ali prvo moramo ovde da obavim posao. Ali, definitivno sam uzbuđen zbog početka sezone. Čuo sam samo sjajne stvari, igrao sam nekoliko utakmica tamo i znam da su navijači najbolji na svetu - rekao je Tobi.

Na pitanje da li je imao prilike da malo skautira Srbiju sa kojom je moguć duel u četvrtfinalu, Tobi je potvrdno odgovorio:

- Da, da. Pokušali smo da gledamo svaki tim. Srbija je sjajan i veoma talentovan tim. Sposobni su da učine mnogo na ovom turniru i postoji šansa da se sastanemo. Ne gledam unapred, ali imam to na umu - istakao je Majk Tobi, koji će se pridružiti pripremama Zvezde Meridianbet po završetku Mundobasketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading