STIGAO JE! Novo pojačanje Zvezde Meridianbet dalo ČVRSTO OBEĆANJE!

Autor:

Sport

31.08.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac u sredu stigao na Mali Kalemegdan.

STIGAO JE! Novo pojačanje Zvezde Meridianbet dalo ČVRSTO OBEĆANJE!

Foto: KK Crvena zvezda Meridianbet

Šabaz Nejpir

Novi košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Šabaz Nejpir izjavio je da očekuje da će naredne sezone da ostvari velike stvari sa crveno-belima.

Nejpir je sredinom jula potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom Meridianbet. On je u sredu stigao u Beogradu, a posle pregleda priključiće se pripremama tima za novu sezonu.

- Očekujem da pobeđujemo, na prvom mestu očekujem da igramo jako i čvrsto, uzbuđen samo što ću igrati pred takvim navijačima o kojima sam toliko toga čuo. Jednostavno očekujem da uradimo neke velike stvari ove godine - rekao je Nejpir, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde Meridianbet.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Šabaz Nejpir

Amerikanac je u NBA ligi igrao za ekipe Majamija, Orlando Medžika, Portland Trejlblejzersa, Bruklin Netsa, Minesote Timbervulfs i Vašington Vizardsa.

U Evropi je nastupao za evroligaše Zenit iz Sankt Peterburga i Olimpiju iz Milana.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet se od 25. avgusta nalaze u bazi Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi gde se pripremaju za novu sezonu.

Na treninzima se pojavio i Miroslav Raduljica, iskusni centar imao je saobraćajnu nesreću, ali je srećom prošao bez posledica i stavio se na raspolaganje treneru Zvezde Meridianbet Dušku Ivanoviću.

Crveno-beli će na startu Evrolige igrati protiv Asvela, meč je na programu 5. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading