PROBLEM ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Pojačanje crveno-belih doživelo TEŠKU povredu na Mundobasketu! Iznet je iz igre! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.08.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Brazila pobedili su danas u Džakarti Obalu Slonovače u trećem kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Indoneziji, Japanu i Filipinima rezultatom 89:77 i obezbedili plasman u drugu fazu takmičenja.

PROBLEM ZA ZVEZDU MERIDIANBET! Pojačanje crveno-belih doživelo TEŠKU povredu na Mundobasketu! Iznet je iz igre! (VIDEO)

Foto: fiba.com

Brazil je do pobede predvodio novi član Crvene zvezde Meridianbet Jago Mateus Santos sa 24 poena i šutom za tri - 6/6. Dvocifreni su još bili i Tim Soareš sa 15, Žoržinjo de Paula sa 13 i Bruno Kaboklo sa 12 poena.

U ekipi slovenačkog selektora Dejana Prokića najbolji su bili Sedrik Bah sa 13, Solo Dijabate sa 12, Žan Filip Dali sa 11 i Bazumana Kone i Asemijan Mulare sa 10 poena.

Selekcija Brazila je pobedom obezbedio plasman u narednu fazu u kojoj će igrati protiv Slovenije i Gruzije.

Obala Slonovače nastavlja borbu za plasman od 17. do 32. mesta, gde će pokušati da bude najbolje plasirana afrička selekcija, pošto najbolja reprezentacija sa "crnog kontinenta" obezbeđuje direktan plasman na Olimpijske igre.

Novi igrač Zvezde Meridianbet, Jago Mateuš je na ovom meču praktično igrao sam protiv protivnika. U prvom poluvremenu je postigao čak pet trojki iz pet pokušaja, a samo što je počeo drugo poluvreme. doživeo je povredu, koja bi dobro mogla da zabrine navijače srpskog šampiona, ali i Brazilce.

Negde sredinom treće deonice, Jago se samo odjednom uhvatio za koleno i pao je na parket, kada su doktori utrčali na parket da bi mu pomogli i kako bi ga sklonili s terena.

Podsetimo, Brazil je već na ovom prvenstvu izgubio jednog igrača, pošto je Raulzinjo Neto doživeo povredu, zbog koje će najverovatnije morati da propusti i čitavu sezonu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading