PORODILA SE "ZVEZDA GRANDA"! Na svet donela sina i dala mu ime sa MOĆNIM ZNAČENJEM!

Autor:

Zabava

30.08.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodila se Katarina Didanović, čestitke pljušte sa svih strana.

PORODILA SE "ZVEZDA GRANDA"! Na svet donela sina i dala mu ime sa MOĆNIM ZNAČENJEM!

Foto: instagram.com

Pevačica "Zvezda Granda", Katarina Didanović, danas se porodila, a na društvenim mrežama čestitke pljušte sa svih strana, ali se ona zvanično još uvek nije oglasila, već samo delila čestitke koje pristižu. Katarina i njen izabranik, bivši fudbaler Slovenije, odlučili su da svom sinu daju ime Luka.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina Didanović Instagram

Inače, u osnovi lične imenice Luka, nalazi se grčki koren "luks" što znači svetlost, sjaj, blistavost, dan, "ono što je svetleće i što obasjava".

Naš portal prvi je pisao da je atrakivna pevačica u drugom stanju, a ona se povodom toga oglasila na društvenoj mreži Instagram. 

Želim da sa vama podelim najlepše vesti, da sam u blagoslovenom stanju i da ću za koji mesec postati mama. Ovo je moja najlepša godina i zahvalna sam Bogu na svemu, a najviše što je na moj put poslao moju srodnu dušu. Ovim putem bih najavila i kratku muzičku pauzu i zahvalila bih se svima na dosadašnjoj saradnji. Na pesmi koju ste svi zavoleli, na sve većim angažovanjima i interesovanjima za moje nastupe. Družimo se ljudi nekom drugom prilikom i nastavljamo još jače. Ljubimo vas i volimo - napisala je "Zvezda Granda" putem socijalne mreže. 

 

https://www.instagram.com/p/CvvDX9-oQfo/?img_index=1

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading