INTERNACIONALNA SKANDALČINA! Kanje Vest spustio pantalone, njegova supruga KLEKLA u gondoli, preti im KAZNA ZATVORA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki reper izazvao skandal u Italiji sa svojom novom suprugom!

INTERNACIONALNA SKANDALČINA! Kanje Vest spustio pantalone, njegova supruga KLEKLA u gondoli, preti im KAZNA ZATVORA! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Popularni američki reper Kanje Vest i njegova nova supruga Bjanka Senzori uživaju u Italiji nekoliko dana na odmoru, ali su već izazvali haos zbog nedoličnog ponašanja, zbog čega Italiji traže njihovo hapšenje.

Poslednji u nizu skandala je događaj iz Venecije. Njih dvoje su se vozili gondolom u ovom gradu, a turisti koji su se tamo našli su se šokirali. Bjanka klekla u gondoli, a Kanjeu je ispala zadnjica kad je spustio pantalone, što je sve šokiralo. 

"Kako njih dvoje nisu uhapšeni zbog nepristojnog ponašanja?", "Javna nepristojnost! Čuvajte to za privatnost svog doma", "Italijanske vlasti moraju da ih uhapse zbog nepristojnog i odvratnog ponašanja u javnosti. Jasno je i da su gužve, deca su to verovatno videla", "Šta je njima? Možda je vreme da policija uskoči", "Zašto ih policija ili neko drugi ne zaustavi?", neki su od komentara.

Oglasili su se i neki koji se zabrinuto pitaju jesu li nove fotografije dokaz da reper kontroliše Bjanku.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

"Vidi li iko da ove osobe trebaju pomoć? Gde je porodica ove žene? Siguran sam da i Kanje ima ljude kojima je stalo do njega", "Jadna žena. Izgleda jadno", "Pa, sigurno ne izgleda srećno", "Bjanka mora da izađe iz te bolesne veze", "Kako ponižavajuće za nju. Toj jadnoj ženi treba pomoć. Oslobodite Bjanku".

Prema italijanskom Ustavnom sudu, i njoj zbog nedoličnog oblačenja preti kazna u iznosu od 5.000 do 10.000 evra, a ako su u njenoj blizini bili maloletnici, može da dobije zatvorsku kaznu od četiri meseca do četiri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading