PREVARIO JU JE, ALI ĆE BITI SAHRANJENA PORED NJEGA! Nada Obrić želi da počiva pored bivšeg muža!

Autor:

Zabava

30.08.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Nada Obrić otvorila dušu, pa priznala da želi da počiva pored bivšeg supruga!

PREVARIO JU JE, ALI ĆE BITI SAHRANJENA PORED NJEGA! Nada Obrić želi da počiva pored bivšeg muža!

Foto: RTV Pink

Za razliku od svojih kolega koji se zgrožavaju i na samu pomisao o smrti, sahranama i pisanju testamenta za života, folk zvezda Nada Obrić kaže da nema problem sa tim. Pevačica koja je po četvrti put pobedila rak, otkrila je za "Star" da je sve tehničke obaveze oko svoje smrti rešila na vreme.

- Čitala sam da se Lepa Lukić naljutila kad su je pitali jel napisala testament i kupila grobno mesto. E pa ja ne bežim od toga. Biće to u Beogradu, na Bežanijskom groblju. Iako sam se od bivšeg muža Ace razvela pre 18 godina, jer me je prevario, ja sam ipak odlučila da kada umrem budem sahranjena u istu grobnicu sa njim. Ipak sa tim čovekom imam dvoje dece Itanu i Sašu. Verovatno će sad mnogi i da me osuđuju, ali baš me briga, to je moja konačna odluka i kraj - objašnjava Nada i dodaje:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Ja nisam pisala testament, jer među mojom decom nema zle krvi, znaju oni šta ja imam i šta će da podele. Nemam strah ja od toga da unapred raspoređujem i delim. Moj pokojni muž i ja smo sve to na vreme rešili - ispričala je pevačica za gorepomenuti list.

Pevačica je nedavno pričala i o svojim teškim trenucima, koje je, kako kaže, potisnula.

Naravno da sam mnoga sećanja potisnula. Verovatno takva genetika mi je u pitanju. Te ružne stvari vezane su za detinjstvo. Samo sam potisnula duboko u sebe. I nisam dala da me to polomi, da me zaustavi, da me dezorijentiše kako god. Nego sam se borila. Imam jednu dozu tog pozitivnog inata. Jer inat može biti i negativan i pozitivan. Negativno i pozitivno da utiče na vas. Srećom, ja sam imala tu jednu dozu pozitivnog inata. E, nećeš me slomiti. E, nećeš me pobediti. I to me guralo uvek napred. Nije više puta, nego više desetina puta. Kažu i da je razvod kao smrt voljene osobe. Ali je bukvalno tako. Uopšte nebitno ko ostavlja - rekla je Obrić nedavno za "Kurir".

Republika

Foto: RTV Pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading