TANJA NEĆE MOĆI DA SE UDA ZA MUHAMEDA! Prvi suprug ne želi da joj da RAZVOD BRAKA, odlučio da zabiberi čorbu!

Autor:

Zabava

30.08.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama za dramom u životu pevačice Tanje Savić!

TANJA NEĆE MOĆI DA SE UDA ZA MUHAMEDA! Prvi suprug ne želi da joj da RAZVOD BRAKA, odlučio da zabiberi čorbu!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja i Dušan

Velika prašina se digla nakon što je pevačica Tanja Savić javno predstavila svog novog verenika, pilota Muhameda Mukija Bešića. Ponovo se pokrenula drama i sa ocem njene dece, Dušanom Jovančevićem, koji ne želi da joj da razvod, zbog čega je Tanja i izbegavala da predstavi svog verenika. Ona je potpisala papire još pre dve godine, ali Dušan odugovlači.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tanja i Dušan

Izvori "Kurira" kažu da Dušan neće da se razvede kako Tanja ne bi mogla da ozvaniči vezu s pilotom. On je nju svojevremeno i napao da ga je varala, o čemu je jednom pričao.

- Kad smo počeli da se zabavljamo, ona je svog dečka prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa s njim. Ona mi je to lično priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek. Varala me je i ja sam ćutao. Ne zanima me njen dečko, ali razvod ću potpisati kad ja hoću - rekao je jednom prilikom Dušan za gorepomenuti medij.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja i Muhamed

Sveže verenu Tanju više ne zanima bivši i, pored toga što je još uvek udata, uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim Bešićem. Golupčici planiraju da svoje ljubavno gnezdo sviju daleko od Srbije, o čemu je Kurir ovih dana pisao. Kako Kurir ekskluzivno saznaje od istog izvora koji nam je otkrio i da je pilot zaprosio pevačicu na romantičnoj večeri u Egiptu, verenici planiraju da se nakon Tanjinog razvoda venčaju i odsele za Ameriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading