DONETA JE TEŠKA ODLUKA: Uprava kluba je u jednom danu navijačima obelodanila dve važne promene!

Autor:

Sport

30.08.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sa ciljem da klub krene sa boljim rezultatima.

DONETA JE TEŠKA ODLUKA: Uprava kluba je u jednom danu navijačima obelodanila dve važne promene!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Stigao je klub sa "Stamford Briža" iz Crne Bare do istorijskog plasmana u zonski rang takmičenja u prošloj sezoni, ali start u novoj sredini nije sjajan.

Raspored u uvodna dva kola Kolubarsko-mačvanske zone nije išao na ruku fudbalerima Hajduk Stanka, kuglice su tako htele da tim iz Crne Bare oba susreta igra van svog stadiona. Na premijeri nove sezone je upisan poraz na gostovanju u Osečini (2:0), dok je proteklog vikenda zabeležen remi sa sastavom Mačve 1929 iz Bogatića (1:1). 

Uprava kluba u toku jučerašnjeg dana obelodanila je informaciju da je došlo do rastanka sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Dejanom Jurišićem. Nakon nešto više od godinu dana Jurišić nije više trener seniorskog tima Hajduk Stanka, sa ekipom je u prošloj sezoni stigao do osvajanja trećeg mesta u Mačvanskoj okružnoj ligi, ali je usled odustajanja određenih timova iz zonskog ranga, stigao do plasmana u isti.

Čelni ljudi tima sa crnobarskog Stamford Briža shvatili su da je igračima potrebna šok terapija, ubrzo je stigla potvrda i ko će predvoditi ekipu u predstojećem periodu, odluka je pala da na Filipa Vićentića.

Vićentić je u dosadašnjoj karijeri vodio sastav Majura, Partizana iz Vitojevaca, Napretka iz Belotica, mlađe kategorije Mačve iz Šabca, dok je u prethodnom periodu bio na klupi Karađorđa sa Mišara, gde je došlo do razilaska pre par dana.

Novi šef stručnog štaba Hajduk Stanka će priliku za debi imati već u nedelju kada na domaćem terenu njegov novi tim dočekuje prošlogodišnjeg osvajača Mačvanske okružne lige, ekipu Lipolista.

BONUS VIDEO: 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading