POVRATNIK U ZONSKI RANG SIGURAN NA SVOM TERENU: Branik savladao OFK Knjaz i zadržao maksimalan učinak! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2023

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Štubika nastavlja seriju trijumfa.

POVRATNIK U ZONSKI RANG SIGURAN NA SVOM TERENU: Branik savladao OFK Knjaz i zadržao maksimalan učinak! (VIDEO)

Foto: FK Branik Štubik

U okviru drugog kola Zone Istok ekipa Branika iz Štubika ugostila je sastav OFK Knjaza iz Trgovišta. 

Domaćin je u ovaj meč ušao nakon trijumfa na otvaranju nove sezone u Sokobanji, slavio je sastav Branik pobedu nad Trebičom rezultatom 2:1, dok je Knjaz remizirao sa ekipom Tanasko Rajić (1:1). 

Povratnik u zonski rang odlično je otvorio prvi meč na domaćem terenu u novoj sezoni, posle slobodnog udarca Miloša Sokolovića najbolje se u kaznenom prostoru snašao David Petrović, 1:0 za Branik. 

Ofanziva domaćina se nastavila i posle vođstva, Sead Durgut je od sredine terena krenuo u solo prodor, prošao je nekoliko protivničkih igrača, stigao do kaznenog prostora Knjaza, odakle je uputio udarac koji je završio iza leđa golmana Milosavljevića, 2:0. 

 

 

Do kraja prvog dela meča domaći su mogli do novih golova, ali je golman gostiju bio na visini zadatka.

U drugom poluvremenu utakmica je bila dosta drugačija, igralo se pretežno na sredini terena sa par "izleta" pred kaznenim prostorom rivala.

Jedini pogodak viđen je u kasnoj nadoknadi vremena kada su gosti uspeli da ublaže poraz. Dušan Milijić pogodio je u 96. minutu sa nekih 20-tak metara iz slobodnog udarca za konačnih 2:1. 

Branik (Štubik) - OFK Knjaz (Trgovište) 2:1 (2:0)

Branik: Radenković, Stojanović, Ilić, Milutinović, Lazić, Bogdanović, Sokolović (od 61' Davidović), Todorović, Petrović, Đorđević, Durgut (od 73' Kraguljac (od 75' Ilić))

OFK Knjaz: Milosavljević, Krstić (od 46' Ivanović), Milutinović, Jonić, Stojanović, Miladinovič, Mijović (od 46' Dimitrijević), Nikolić, Đorđević, Milijić, Cibrić (od 83' Petrov)

U sledećem kolu Branik gostuje u Boru istoimenom sastavu, dok ekipa Knjaza dočekuje Lužnicu iz Babušnice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading