ŠANSI JE BILO BAREM ZA PO JOŠ DVA GOLA: Mladost i Mladi Borac remizirali u jako otvorenom i ofanzivnom meču!

Autor:

Sport

29.08.2023

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična predstava igrača oba sastava.

ŠANSI JE BILO BAREM ZA PO JOŠ DVA GOLA: Mladost i Mladi Borac remizirali u jako otvorenom i ofanzivnom meču!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru drugog kola Zone Zapad, novajliji u ligi, sastav Mladosti iz Jovca ugostio je ekipu Mladog Borca iz Sedlara.

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao posle poraza na otvaranju nove sezone protiv Temnića (4:1), dok je tim Mladog Borca upisao trijumf protiv Sloge iz Despotovca (3:2). 

Visoka temperatura nije sprečila igrače obe tima da pred oko 100-tinak gledalaca pruže odličnu partiju, igrao se napadački fudbal sa dosta šansi pred golmanima. 

Gosti već posle pet minuta igre dolaze do prednosti, Srećko Petrićević je sa nekih 20-tak metara uputio udarac koji je završio iza leđa golmana Milovanovića, 1:0 za Mladi Borac. 

Rano primljeni gol demotivisao je na neki način domaće fudbalere, gosti su bili u naletu, stvarali su prilike, ali iste nisu uspeli da iskoriste, te ih je stigla "kazna" na drugoj strani. 

Republika

Foto: FK Mladost Jovac

Teren u Jovcu

Preuzeo je posed domaćin u toku druge polovine prvog dela meča, zaigrao je dosta bolje i stigao je do izjednačujućeg pogotka. Igrao se 42. minut kada je Nemanja Milojević nadmudrio živi zid rivala, loptu je sproveo ispod njihovu nogu do gola, 1:1 iz slobodnog udarca. 

Za vreme pauze izvršene su izmene na obe strane, domaćin je izvršio jednu, dok su gosti izašli sa dva nova igrača od starta nastavka.

Imala je publika prilike da vidi dobar fudbal u drugom poluvremenu, bilo je šansi na obe strane za nove pogotke, ali lopta nije htela u gol. Utakmica je na kraju završena remijem, rezultatom postavljenim pred kraj prvog dela.

Mladost (Jovac) - Mladi Borac (Sedlare) 1:1 (1:1)

Mladost: Milovanović, Marković, Panić (od 50' Mladenović), Đurić, Dimitrijević (od 76' Drljača), Anđelković, Savić (od 62' Todorović), Stević, Marjanović (od 46' Radić), Milojević, Jovanović

Mladi Borac: I. Milić, V. Milić, Pavlović (od 46' Todorović), Sa. Nikodijević, Radojković, Sl. Nikodijević, Stanojević (od 46' Branković), Petrićević, Tošić (od 68' Nešić), Radojević, Tasić

Ovim remijem sastav iz Sedlara je stigao do četiri osvojena boda, dok je tim Mladosti upisao prve bodove u novoj sezoni.

U sledećem kolu Mladost gostuje u Trsteniku istoimenom sastavu, dok ekipa Mladog Borca dočekuje Moravu iz Ćuprije.

BONUS VIDEO:  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading