SEFKERINCI EFIKASNIJOM ZAVRŠNICOM DO TRI BODA: Sastav Voje Gačić ima za čime da žali!

Autor:

Sport

29.08.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tempo na šest mečeva sa rivalom iz Pančeva ima isto toliko trijumfa.

SEFKERINCI EFIKASNIJOM ZAVRŠNICOM DO TRI BODA: Sastav Voje Gačić ima za čime da žali!

Foto: FK Tempo Sefkerin

Prvo kolo Druge južnobanatske lige donelo nam je duel starih znanaca, ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav Voje Gačić.

Po jakom teškom vremenu, pred oko 70-tak gledalaca viđena je odlična utakmica. Prva promena rezultata viđena je u 11. minutu kada je nakon prodora Raša Gračanin sam završio svoju akciju, 1:0 za Voju Gačić. 

Nakon samo pet minuta domaćin dolazi do izjednačenja, u kaznenom prostoru gostiju oboren je Zvonko Jakovljević, isti je preuzeo odgovornost na sebe i zatresao je mrežu Krčmara, 1:1.

Nastavilo se sa šansama na obe strane, može se reći da su gosti imali zrelije prilike, ali iste nisu uspeli da realizuju. Kako to obično biva u fudbalu, stigla je kazna na drugoj strani. 

Igrao se 33. minut kada je Jovanović sa nekih 20-tak metara opalio po lopti, ista je završila u golmanovom gornjem levom uglu, 2:1 za Tempo, ujedno i konačan rezultat prvog poluvremena.

Identična igra viđena je u tokom drugog poluvremena, napadačka, ofanzivna na obe strane, ali su domaći bili nešto konkretniji u završnicima napada. 

U 71. minutu rezervista Aleksandar Radomirović stigo je do pogotka nakon asistencije od preko 50 metara, situaciu 1 na 1 rešio je u korist Tempa, 3:1.

Još se nisu smirili aplauzi Sefkerinske publike za treći gol, a već je viđen četvrti. Jovanović je postigao svoj drugi gol, za ispostaviće se na kraju konačnih 4:1.

Tempo (Sefkerin) - Voja Gačić 4:1 (2:1)

Tempo: Kozlovacki, Latković (od 55' Mladenović), Janjić, Nikolić (od 55' Simeon), Jovanović, Jakovljević, Plavšić, Arsić, Stanisavljević, Dimitrov (od 46' Radomirović), Anastasijević (od 65' Janković)

Voja Gačić: Krčmar, Babić (od 70' Stojmirov), Janačković, Marković (od 46' Perić), Živkov, Dalipi, Cvetković, Ćalić, Dukovski, Obradović (od 78' Putica), Gračanin

U sledećem kolu sastav Voje Gačić dočekuje Omladinac iz Deliblata, dok sastav Tempa igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Borca iz Sakula

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading