ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Sastav Zlatara je odličnom igrom stigao do trijumfa nad novajlijom u ligi!

Autor:

Sport

29.08.2023

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čajetinci su znali da ih u višem rangu čeka težak posao.

ISKUSTVO JE PREVAGNULO: Sastav Zlatara je odličnom igrom stigao do trijumfa nad novajlijom u ligi!

Foto: FK Čajetina

U okviru drugog kola Zapadno-moravske zone na stadionu "Branoševac" u Novoj Varoši odigran je susret između domaćeg Zlatara i sastava Čajetine koji je bio gost na ovom meču.

Domaćin utakmice je u prvom kolu nove sezone remizirao sa ekipom Polimje (1:1), dok je tim Čajetine pretrpeo poraz na gostovanju Slobodi iz Čačka rezultatom 4:1.

Nisu se gosti najbolje snašli u uvodnim minutima utakmice i gotovo da su meč startovali sa golom zaostatka. Igrao se treći minut kada je Nikola Vjetrović zatresao mrežu Čajetine, 1:0.

Pokušali su gosti da dođu do gola kojim bi vratili meč na početak, ali im to nije pošlo za nogom. Na semaforu je tekao 22. minut kada je Milan Gordić duplirao prednost Zlatara, 2:0.

Sastav Čajetine je do kraja prvog poluvremena imao dve izgledne prilike za pogodak, ali je golman Despotović bio na visini zadatka.

U drugom poluvremenu domaćin je iskusno vodio meč, dok su gosti pokušavali da uspostave svoju neku igru, ali im to nije uspevalo.

Pitanje pobednika u velikoj meri rešeno je u 70. minutu kada je Veljko Čkonjević pogodio za 3:0, konačnih 4:0 postavio je rezervista Gordić sedam minuta kasnije.

Zlatar (Nova Varoš) - Čajetina 4:0 (2:0)

Zlatar: Despotović, Slatina, M. Grbović, Mi. Gordić, Selemanović, Glavonjić (od 46' D. Čkonjević), Vjetrović (od 72' Ma. Gordić), D. Grbović, Kukolj (od 46' Jovanović), V. Čkonjević (od 78' Purić), Miraščić

Čajetina: Marjanović, Despić, Milosavljević (od 61' Milaćević), Tomić (od 74' Panović), Kokorović, Obradović, Radenović, Milojević (od 61' Božović), Oparnica, Stanić, Savić (od 74' Mihailović)

Iz redova Čajetine su posle meča poručili:

- Šta je tu je, nastavljamo dalje. Bili smo svesni šta nas čeka u ovom rangu gde se igra daleko kvalitetniji fudbal nego onaj u kom smo prošle godine učestvovali i dominirali. Put koji je pred nama biće izuzetno težak, ali pokušaćemo da se podižemo iz meča u meč na svim nivoima. Čestitamo našim komšijama na žasluženoj pobedi, a istaćićemo da nam je bilo izuzetno zadovoljstvo da vidimo i razgovaramo danas sa njihovim trenerom gospodinom Milanom Čančarevićem, čovekom koji je trenirao puno naših sadašnjih fudbalera, a između ostalog nekada je bio trener i našem treneru Goranu Zdravkoviću.

Sledećeg vikenda Čajetinci dočekuju Savinac 1933, dok sastav Zlatara gostuje ekipi Jedinstvo Putevi iz Užica.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading