IZJEDNAČEN MEČ PRIPAO DOMAĆINU: Sastav Jezera je sa više želje i borbe stigao do tri boda!

Autor:

Sport

29.08.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Tobolca nisu mogli više.

IZJEDNAČEN MEČ PRIPAO DOMAĆINU: Sastav Jezera je sa više želje i borbe stigao do tri boda!

Foto: FK Jezero 2017 Zlatari

U okviru trećeg kola Druge rasinske okružne lige ekipa Jezera 2017 (Zlatari) ugostila je sastav Belih Orlova iz Tobolca. Domaćin susreta je u prva dva kola upisao polovičan učinak, pobedu i poraz, dok su gosti na ovaj meč stigli sa maksimalnih šest bodova.

Gosti su na ovaj meč došli sa samo 11 igrača, što je u nekoj meri bila prednost za domaćina, imajući u vidu da se meč odigrao po toplom vremenu, potrošnja snage je bila velika.

Prva promena rezultata viđena je u 16. minutu kada je na centaršut Danila Ralića, napadač Marko Radović pogodio za prednost Jezera, 1:0.

Bilo je prilika na obe strane do odlaska na odmor, ali promene rezultata nije bilo.

Drugo poluvreme bolje otvaraju gosti, ali se i domaći nisu predavali. Nije bilo dosta šansi,ali se iz jedne zatresla mreža domaćih.

Vasilije Džekić je u 56. minutu pogodio iz slobodnog udarca za izjednačenje, 1:1.

U poslednjih pola sata susreta mogli su i jedni i drugi do prednosti, ali je veća želja i svežina na strani domaćina presudila.

U 71. minutu nakon sjajnih poteza Marka Ralića, koji je sam sebi stvorio priliku za gol, i istu je realizovao na pravi način, konačnih 2:1.

Jezero 2017 (Zlatari) - Beli Orlovi (Tobolac) 2:1 (1:0)

Jezero: Radović, Punoševac, Marković, Račević (od 88' Trošić), Tomić (od 1' Radenković), Bogićević, Simić (od 67' Savić), Ralić, Radović, Ralić, Miljković

Beli Orlovi: Ivanović, Andrejić, Stojaković, Milić, Džekić, Mladenović, Ržaničanin, Ivanović, Tošić, Miodragović, Matić

U sledećem kolu sastav Jezera gostuje u Počekovini, Poljoprivredniku, dok Beli Orlovi dočekuju Mladost 1977 iz Garevine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading