SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Ekipa Duška je imala inicijativu u poslednjih 15 minuta, ali istu nisu uspeli da "naplate"!

Autor:

Sport

29.08.2023

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastav Vojvode Stepe je totalno "pao" u drugom poluvremenu.

SLAĐI BOD IDE GOSTIMA: Ekipa Duška je imala inicijativu u poslednjih 15 minuta, ali istu nisu uspeli da "naplate"!

Foto: FK Vojvoda Stepa Draginje

U okviru drugog kola Mačvanske okružne lige na programu je bio meč između sastava Duška iz Klenja, koji je bio domaćin, i ekipe Vojvode Stepe iz Draginja.

Oba tima imaju status novajlije u okružnoj ligi za aktuelnu sezonu, domaćin je prvenstvo počeo porazom na gostovanju u Vladimircu (6:2), dok je gost trijumfovao pred svojim navijačima nad sastavom Vidojevice (3:1).

Uslovi za igru nisu bili idealni, visoke temperature koje su bile tokom vikenda otežavale su "posao" fudbalerima širom Srbije. Nešto bolju igru prikazali su gosti tokom prvih 45 minuta, ali istu nisu uspeli da materijalizuju pogotkom u mreži rivala.

Nije bilo puno prilika na obe strane u toku prvog poluvremena, te se na desetominutni odmor otišlo bez golova.

Totalno drugačija slika viđena je od starta nastavka meča, domaći stvaraju par ozbiljnih prilika, ali je golman Damnjanović odličnim intervencijama odražavao svoj tim u igri. 

U 68. minutu grešku domaće odbrane iskoristio je rezervista Đorđe Todorić koji je pogotkom doveo ekipu Vojvode Stepe u vođstvo.

Krenuli su domaći ofanzivnije od primljenog pogotka, nizali su se napadi pred golom gostiju, ali su igrači Vojvode uspešno odolevali. U 75. minutu u listu strelaca se upisao još jedan rezervista na meču, nakon kornera pogodak postiže Miloš Kojić za 1:1. 

Samo dva minuta od izjednačenja, gosti ostaju sa 10 igrača u polju, drugi žuti karton "zaradio" je Ognjen Maletić.

Do kraja susreta priliku da dođu do potpunog preokreta i prvog vođstva na meču imali su domaći, ali je rezultat ostao nepromenjen do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Duško (Klenje) - Vojvoda SS 1:1 (0:0)

Duško: Spasojević, Ostojić, Jokić, Subotić (od 74' U. Đenadić), Zorbić, Mijatović, Ercegovčević, F. Đenadić (od 67' Kojić), Jokić, Grujić, Ninković

Vojvoda SS: Damnjanović, Ignjatović, Maletić, Dobrić (od 74' Petrović), Poledica, Stojanović (od 85' Anđelić), Lazić (od 85' Pantelić), Pajčin, Stanojević (od 74' Savin), Antonić, Dukić (od 59' Todorić)

U sledećem kolu u Draginje gostuje sastav Stojana Lazarca iz Sovljaka, dok ekipa Duška ide u Banju Koviljaču na meč sa timom Gučeva 1929.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading