NOVAJLIJA NASTAVLJA NIZ: Posle preokreta savladan je sastav Sloge!

Autor:

Sport

29.08.2023

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Mekiša igra fantastično od starta sezone.

NOVAJLIJA NASTAVLJA NIZ: Posle preokreta savladan je sastav Sloge!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru drugog kola Nišavske okružne lige ekipa Sloge (Korman) ugostila je sastav Mekiša

Domaćin susreta je u ovaj meč ušao posle poraza na gostovanju u prvom kolu od sastava Jastrebca (3:0), dok je Mekiš savladao pred svojim navijačima ekipu Toplice rezultatom 2:1.

Utakmicu su bolje otvorili domaćini, što je rezultiralo ranim pogotkom u mrežu golmana Jovanovića, štoperica je okrenula "samo četiri kruga", a već je došlo do promene rezultata. Aleksandar Anđelković je pogodio za vođstvo Sloge od 1:0.

Nisu se predali domaći, zaigrali su dosta bolje u nastavku i na isteku pola sata meča su stigli do izjednačenja. Dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist Mekiša, siguran realizator istog bio je Antonio Dodić, 1:1.

Republika

Foto: FK Mekiš

Sastav Mekiša

Povratnik u okružni rang posle devet godina je nakon izjednačenja krenuo po sva tri boda, ređali su se napadi gostiju i pred sam odlazak na odmor uspeli su gosti da preokrenu u potpunosti rezultat. Vuk Stamenković je pogodio za 2:1.

Destabilizovao je domaće gol pred sam odlazak na odmor, što su gosti od starta nastavka znalački iskoristili. Na isteku 50. minuta Vladica Đorđević pogodio je za uvećanje prednosti, 3:1 za Mekiš. 

Krenuli su treneri sa izmenama na obe strane, tempo igre je u nekoj meri opao, ali su gosti do kraja meča uspeli još dva puta da zatresu mrežu rivala.

Mladi Mihajlo Krstić u 75. minutu pogodio je za 4:1, da bi konačnih 5:1 postavio pet minuta kasnije Nikola Karakić.

Sloga (Korman) - Mekiš 1:5 (1:2)

Sloga: Nedeljković, Radojković (od 78' J. Stojković), L. Stojković, Đorđević, Stevanović, A. Anđelković (od 68' Janaćković), M. Prokić (od 46' I. Prokić), M. Anđelković, Mihajlović (od 53' Vojinović), Stojanović (od 68' Krstić), Rajković

Mekiš: Jovanović, Krstić, Dodić, S. Zdravković, Stamenković (od 78' Blažić), N. Đorđević (od 67' Todorović), A. Đorđević), Karkić, Grozdanović, V. Đorđević (od 67' Prokić), Milić (od 60' M. Zdravković)

Ovim trijumfom gosti su ostali na maksimalnom učinku posle dva kola, dok je domaćin i dalje bez bodova.

U sledećem kolu sastav Mekiša dočekuje Pobedu iz Rusne, dok ekipa Sloge gostuje Radničkom 1924 (Kočane).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading