IVANOVIĆ ZADOVOLJAN: Trener Zvezde Meridianbet OBRADOVAO navijače pred novu sezonu!

Autor:

Sport

28.08.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski stručnjak ističe da je trenutno sve u najboljem redu.

IVANOVIĆ ZADOVOLJAN: Trener Zvezde Meridianbet OBRADOVAO navijače pred novu sezonu!

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet započeli su nedavno pripreme za narednu sezonu, u kojoj ih čekaju izazovi na Jadranu i Evroligi.

Crveno-beli su tokom leta znatno promenili tim, a čak devet novih imena je do sada stiglo u Zvezdu Meridianbet.

Jasno je da će biti pravi izazov uklopiti sve nove igrače, što je istakao i Duško Ivanović, trener vicešampiona AdmiralBet ABA lige.

Nova sezona, novi igrači, novi tim, ali ambicije jednog kluba kao što je Zvezda Meridianbet uvek ostaju iste. Prvi dani su kao i uvek, ali mislim da su igrači došli u jednom dosta dobrom stanju. Vidi se ambicija, naročito kod ovih novih igrača, želja da se što pre prilagode igri i načinu života. Mislim da za sad sve ide dobro - zadovoljno je istakao Ivanović.

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Branko Lazić

Osvrnuo se, potom, na uslove koje imaju u trening centru u Fudbalskom savezu Srbije u Staroj Pazovi, gde se njegovi izabranici spremaju.

- Ovde zaista imamo izvanredne uslove za trening, usluga, servis… Došli smo iz dva razloga. Prvo, da se maknemo od vrućine, a drugo, da imamo veću mogućnost za treninge, bolju rekuperaciju, i da iskoristimo pet, šest dana na maksimalno mogući način, da bismo mogli da počnemo sa prijateljskim utakmicama - zaključio je trener crveno-belih.

Inače, na prozivci se nisu našli Dejan Davidovac, Jago dos Santos, Majk Tobi i Marko Simonović, koji su trenutno na prvenstvu sveta, dok će se kasnije priključiti i Šabaz Nejpir, koji je dobio dozvolu od kluba da se nešto kasnije priključi pripremama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading